Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Douwe Bob over het nuchtere leven: 'Dankbaarder dan ooit

'Het is af en toe misschien wat saaier... Daar moet ik ook eerlijk over zijn', aldus de zanger.

Douwe Bob is inmiddels al een tijdje van de drank af. De zanger liet zich hiervoor opnemen in een kliniek in Thailand. Enne, dat harde werken heeft geloond! Hoewel Douwe zijn nieuwe leven 'saaier' vindt dan zijn oude leven, is het wel een stuk mooier, zo vertelt hij op zijn Instagram.

Trots

"Ik ben zo blij en trots dat ik de afgelopen maanden zoveel moois heb mogen doen", begint de zanger zijn bericht. "Ik voel me beter en dankbaarder dan ooit. Voor het leven, m'n familie en vrienden en ook voor de mensen met wie ik werk. Het is af en toe misschien wat saaier... Daar moet ik ook eerlijk over zijn. Maar de kleuren zijn levendiger, muziek is mooier en het leven is simpelweg meer waard. Voor wie dit leest en ook struggled met verslaving, ik geloof in jou. ❤️"

Reacties

De reacties stromen vol met liefdevolle berichten van vrienden, collega's en fans. Zo schrijft Patty Brard: "Besef je wel hoe te gek je nu klinkt?! En hoe waanzinnig clean eruit ziet! Dan wint saai t echt van al t andere! You go! ❤️" Renze Klamer reageert: "Lekker bezig kerel 👌🏻!!" Anderen reageren met: "Je muziek is beter dan ooit en je ziet er fantastisch en superfit ui t🙌", "Topper ben je .. 🔥🙌" en "De Man ❤️"

Clean

Douwe is inmiddels alweer drie maanden clean en durft inmiddels wel te zeggen dat hij niet meer gaat drinken. Dat doet de zanger echter niet alleen voor zijn verloofde, maar ook voor zijn drie kinderen. “Ik vind mezelf alleen een leuke gast als ik een goede vader of een goede man ben”, legde hij vorige maand uit aan het AD. “En dat ben ik niet als ik drink, dan maak ik te veel stuk. That’s it.”

Bron: RTL, Grazia archief | Beeld: Instagram, NL Beeld