Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Moederdag cadeautips: zo zet je jouw moeder in het zonnetje

Want jouw moeder verdient natuurlijk het allerbeste.

Moederdag is on its way: dé uitgelezen kans om jouw mama even helemaal in het zonnetje te zetten! Weet jij nog niet precies waar je haar mee gaat verrassen? No worries, wij helpen je graag een eindje op weg.

Moederdag

Over ongeveer twee weken is het zover: Moederdag. 12 mei is hét moment om alle (bonus- of schoon)moeders in ons leven even extra in het zonnetje te zetten. Ben jij nog op zoek naar wat inspo voor een leuk cadeautje? We got you. Wij helpen je graag op weg met het vinden van een passend moederdag cadeau. Of je nou kiest voor een lekker ontbijt of een prachtig cadeau: jouw mama verdient natuurlijk het allerbeste!

Gouden ringen: TOV Essentials

Is jouw moeder fan van sieraden, en heeft ze nog ruimte voor een mooi juweeltje om haar vingers? Geef haar dan een van prachtige ringen van TOV Essentials! Dit sieradenmerk heeft een uitgebreide collectie gouden ringen voor dames, in allerlei verschillende uitvoeringen.

Houdt jouw mom van een vleugje bling? Dan zou de Gekruiste Zirkonia Eternity Ring perfect voor haar kunnen zijn! Of misschien geeft ze wel de voorkeur aan iets subtielers, zoals de Gehamerde Aanschuifring. Wat haar stijl ook is, in het assortiment van TOV Essentials vind je ongetwijfeld een sieraad dat precies bij jouw moeder past!

Gehamerde Aanschuifring Gekruiste Zirkonia Eternity Ring

Stack 'em up

Wat de collectie van TOV Essentials extra leuk maakt? Er zijn een heleboel ringen die je kunt mix-and-matchen zoals jij dat wilt! In de collectie vind je namelijk een heel aantal stacking ringen in goud die je bij elkaar kunt aanschuiven. Zo hoef je dus ook meteen niet meer na te denken wat je jouw moeder voor haar verjaardag geeft: met aanschuifringen kun je eindeloos stacken en stapelen.

Ontbijt op bed

Is jouw moeder niet zo van de sieraden, of zit je een beetje krap bij kas? Geen zorgen. Er zijn talloze manieren om haar op 12 mei te verrassen, en soms zijn het juist de kleine gebaren die het meest gewaardeerd worden! Een ouderwets ontbijtje op bed is altijd een schot in de roos, en je kunt het nog specialer maken door er een persoonlijke touch aan toe te voegen. Maak haar favoriete ontbijtgerecht klaar, voeg een handgeschreven briefje toe om haar te laten weten hoeveel ze voor je betekent, et voilà, je hebt een eenvoudig, maar liefdevol gebaar waarmee je jouw moeder in het zonnetje kunt zetten.

Dagje wellness

Ook ontzettend leuk: verras je moeder met een heerlijk verwenmomentje voor haarzelf óf voor jullie samen. Je kunt een wellness cadeaubon kopen of, nog beter, een leuk dagje uit samenstellen! Boek bijvoorbeeld een dagje bij een plaatselijke sauna, en geniet samen van een heerlijke massage, gezichtsbehandeling of manicure. Succes gegarandeerd!

Fotoboek

Kun je het perfecte cadeau niet vinden in de winkels? Maak het dan gewoon zelf! Een fotoboek is een prachtige manier om al jouw mooie memories met je moeder vast te leggen en te delen. Van vakanties tot dagjes uit, elk kiekje vertelt een eigen verhaal. Enne, helemaal leuk als je het fotoboek zelf in elkaar zet: laat je creativiteit de vrije loop! Personaliseer het fotoboek bijvoorbeeld met haar favoriete kleuren, grappige quotes en leuke stickers.

Concertkaartjes

Misschien hebben jij en je moeder wel een beetje dezelfde muzieksmaak. Hoe leuk is het dan om met z'n tweeën naar een live concert te gaan? Trakteer haar met Moederdag op concerttickets voor haar favoriete artiest of band. Samen een avondje schaamteloos meezingen en dansen is natuurlijk een ge-wel-dige moeder-dochter activiteit!

Quality time

Een Moederdag cadeau hoeft natuurlijk helemaal geen geld te kosten. Organiseer bijvoorbeeld een gezellig filmavondje op de bank, of kies voor een ontspannen dagje in de natuur. Wat je ook kiest, je moeder zal de quality time met jou zeker waarderen! Samen een mooie herinnering creëren is een cadeautje dat ze ongetwijfeld nooit zal vergeten.

Beeld: Adobe Stock, TOV Essentials