Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Is jouw sterrenbeeld Waterman? Dan is het vandaag je geluksdag

It's your lucky day!

Is jouw sterrenbeeld Waterman? Dan hebben we goed nieuws voor je! Vandaag, vrijdag 15 maart is namelijk je geluksdag! Of je nu een lief compliment krijgt van de caissière in de supermarkt, de ware tegen het lijf loopt op straat of goed nieuws krijgt op je werk: het zijn de kleine en grote geluksmomentjes die jou dag zullen maken vandaag.

Horoscoop

In Grazia delen we niet alleen je horoscoop, maar bespreken we ook per sterrenbeeld wanneer er een geluksdag op de planning staat. Is jouw sterrenbeeld Waterman? Dan hoef je niet lang meer te wachten voordat er een beetje geluk jouw kant op komt.

Vandaag is het namelijk je geluksdag. En je weet wat ze zeggen: de sterren voorspellen! Je kunt dus met een gerust hart de deur uitstappen of aan je werkdag beginnen.

Waterman: 21 januari - 19 februari

Naast powerplaneet Pluto staat tot eind maart ook nog vuurplaneet Mars in je teken. Dit zijn topweken om veranderingen in je leven door te voeren. Wil je je carrière een boost geven, ga dan in gesprek met je leidinggevende over nieuwe mogelijkheden. Zijn die er niet? Solliciteer dan op die droombaan. Zie je als single al tijden iemand zitten, verzamel nu alle moed bij elkaar om op die persoon af te stappen. Je krijgt nu veel voor elkaar.

Tekst: Esther van Heerenbeek - het 12e Huis | Beeld: Selling Sunset (Netflix)