Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Deze MAFS-deelnemer is weer gelukkig in de liefde

De oud-kandidaat is inmiddels al negen maanden happily in love.

In het vorige seizoen van Married at First Sight zagen we hoe Stephan en Patricia in huwelijksbootje stapten. Even leek hun sprookje een goed einde te hebben, maar na een aantal maanden besloten ze toch uit elkaar te gaan. Toch is Stephan niet bij de pakken gaan neerzitten: hij heeft inmiddels een nieuwe vlam gevonden!

Stephan en Patricia

Tijdens het programma leken Stephan en Patricia een match made in heaven. De twee gingen fluitend door hun trouwdag, huwelijksreis en samenwoon-periode, en na de opnames besloten ze dan ook om getrouwd te blijven.

Maar helaas, een aantal maanden later strandde de relatie alsnog. Aan RTL Boulevard liet Patricia destijds weten dat de vonk bij haar te veel ontbrak. "Ik wilde het ook heel graag. Ik hoopte ook echt dat het kwam. Maar je moet ook eerlijk naar jezelf zijn en naar Steph."

Nieuwe liefde

Nu, ongeveer een jaar later, spreekt RTL Boulevard opnieuw met Stephan. Enne, de oud MAFS-deelnemer komt met goed nieuws: hij is weer helemaal gelukkig in liefde. "Met mij in de liefde gaat het erg goed", vertelt hij met een big smile. "Ik heb al ruim negen maanden een vriendin".

De breuk met Patricia was niet makkelijk, maar inmiddels is hij daar gelukkig helemaal overheen. "We zijn uiteindelijk vier maanden samen geweest. Helaas bleef de verliefdheid een beetje uit, dus hebben we toch samen besloten om er een punt achter te zetten en als goede vrienden door te gaan."

Married at First Sight

Deelnemen aan Married at First Sight is natuurlijk een hele happening. Enne, zoals ook wel weer uit het huidige seizoen blijkt, is er geen garantie dat het huwelijk tot een goed einde komt...

Gelukkig hoeven de kandidaten geen grote investering te doen in hun trouwdag. Een woordvoerder van RTL liet eerder weten dat de productie nagenoeg alles betaalt voor de stellen. “Alle bij de productie horende kosten worden voor de deelnemers betaald”, onthullen ze.

De trouwlocatie, de jurk, het pak, het eten en drinken op de bruiloft en de huwelijksreis komen dus allemaal voor rekening van RTL. Toch is er één kleine uitzondering. “Alles wat je op vakantie koopt, is voor eigen rekening. Eigenlijk alles behalve de reis, het hotel en het eten”, verklaarde RTL. En dat lijkt ons ook niet meer dan logisch!

Bron: RTL | Beeld: Married at First Sight/RTL