Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

B&B Vol Liefde-Marian over nieuwe vriend: 'Het voelt goed'

'Hij is een zorgzame man, die veel liefde aan mij geeft.'

Marian van B&B Vol Liefde vond tijdens het programma dan misschien niet haar ware liefde, maar inmiddels is dat alsnog helemaal goedgekomen: de voormalig B&B-eigenaresse is happily in love! Aan De Telegraaf vertelt ze alles over haar nieuwe vlam.

Berichtjes

Na de opnames van B&B Vol Liefde, kreeg ze honderden berichten van mannen die het wel zagen zitten met Marian. Onder deze mannen bevond zich haar huidige vriend: Ronald! Het stel is al een tijdje samen en hun relatie is alles wat Marian ervan had gehoopt, zo vertelt ze aan De Telegraaf. "We zijn elkaar aan het ontdekken en dat voelt goed", aldus de blondine. "Hij is een zorgzame man, die veel liefde aan mij geeft."

Leeftijdsverschil

Het leeftijdsverschil tussen de twee tortelduifjes? Ronald is maar liefst veertien jaar jonger! Maar ondanks dit aanzienlijke verschil in leeftijd, hebben Marian en Ronald heel veel raakvlakken. Zo vertelt Marian: "We hebben op heel veel vlakken dezelfde klik. Daarom zie ik het wel goed komen tussen ons." Dat hij veertien jaar jonger is, vormt volgens Marian dan ook absoluut geen struikelblok.

Liefde gevonden

"Hij was meteen heel open en dat gaf een goede indruk. We hebben afgesproken, zijn ergens iets gaan eten en toen bleek dat hij in het echt nog veel leuker is", vertelt Marian over haar eerste date. Ze gaan nu regelmatig bij elkaar langs en hebben dezelfde kijk op hun relatie. "Ronald heeft ook het gevoel dat we op dezelfde lijn zitten. Eigenlijk is het wel grappig dat ik ín het programma niemand heb gevonden, maar uiteindelijk wel dóór het programma verliefd ben", aldus een vrolijke Marian.

Benieuwd hoe Marian's nieuwe vlam eruit ziet? Ze deelde het volgende bericht op haar Instagram-account:

Zichzelf zijn

Ook vertelt Marian dat ze er wel even aan moest wennen dat een man serieuze interesse in haar toont. In haar vorige relaties heeft ze naar eigen zeggen namelijk nooit echte liefde van een man gekregen. "Dit is nieuw voor mij. Daar zocht ik ook naar", vertelt ze. Marian vervolgt: "Het allerbelangrijkste is dat ik in zijn gezelschap op mijn gemak ben. Ik kan zijn wie ik ben. Samen op de bank in mijn oude kloffie, zonder make-up op." Lief!

Bron: Dingen voor Vrouwen, Cosmopolitan, De Telegraaf | Beeld: NL Beeld