Met deze B&B Vol Liefde-kandidaten heeft Marian nog contact

Wat leuk!

Marian was een van de B&B-eigenaren in het laatste seizoen van B&B Vol Liefde. Tijdens het programma vond ze de liefde niet, maar ze heeft wel leuke vriendschappen aan het programma overgehouden. In de nieuwste Beau Monde onthult Marian met wie van de heren ze nog contact heeft.

Goed gezelschap

Aangezien Marian Kerst dit jaar in Nederland viert, ontvangt ze Beau Monde in haar luxueuze optrekje in Den Bosch. Op dat moment is ze niet alleen in haar Bossche stulpje, maar in het gezelschap van goede vriendin Marijke én van Olof. Hem kennen we als één van Marians aanbidders in het programma B&B Vol Liefde. “Olof woont in Vught, dat is zo ongeveer om de hoek, en komt regelmatig een kop koffie doen. We zijn goede vrienden”, aldus Marian. Hoe leuk!

B&B Vol Liefde Olof

Andere kandidaten

Maar ook met de andere mannen die in de Algarve bij haar op de stoep stonden, heeft de onderneemster nog warm contact. Zo is ze goed bevriend geraakt met Ed (bij het publiek bekend als ‘de knapperd’) en Jan (‘de oud-advocaat met de hete aardappel in zijn keel’). “De eerste aflevering hebben we met zijn allen gekeken en ook met twee vriendinnen van mij die er vaak bij waren in Portugal”, aldus Marian. Het gezelligheidsdier had voor de gelegenheid een viewing-party annex barbecue georganiseerd. “Erg gezellig.” Hieruit blijkt maar weer dat de geboren Bosschenaar overal een feestje van maakt.

En de rest?

En dan vragen wij ons natuurlijk ook af wat er met een van de laatste kandidaten Tom, de recht-voor-zijn-raap, tikje ADHD kunstenaar met de lange grijze manen is gebeurd. Hierover zegt de blondine: “Zo’n lieverd. Ik heb hem samen met de andere drie mannen bezocht in Groningen.” Hoe de extraverte persoonlijkheid er daar in Groningen bij zit? Nou, blijkbaar heeft hij zijn zaakjes goed voor elkaar! “Hij had een fantastisch diner voor ons geregeld en woont in een geweldige, verbouwde kerk en heeft een prachtige auto”, aldus Marian.

Marian Flooren

Monumentaal pand in Den Bosch

Maar zelf zit Marian, zoals we vast wel konden raden, ook goed in de slappe was. De helft van het jaar spendeert de blondine in de Algarve, en de andere helft woont ze – sinds één jaar – in een prachtig, monumentaal pand in Den Bosch, hartje centrum. “Ik kwam binnen en was verkocht: alles gelijkvloers, hoge plafonds, oud marmer, glas-in-lood, authentieke ornamenten, een grote tuin”, vertelt ze. Benieuwd geworden naar Marians optrekje? In de nieuwste Beau Monde vertelt ze er uitgebreid over.

Dit artikel komt uit de decembereditie van Beau Monde. Hierin vertelt Marian over haar huis in Den Bosch, blikt ze terug op het heftige jaar dat ze achter de rug heeft en kijkt ze vooruit naar 2024. De nieuwste Beau Monde ligt nu in de winkels!

Bron: Beau Monde | Beeld: NL Beeld, Feriet Tunc

Laatste nieuws