Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Maria Tailor blikt terug op Special Forces: ‘Nog nooit zo diep gegaan’

'Ik heb begrepen dat ik velen heb verrast met mijn houding en doorzettingsvermogen'

We kennen Maria Tailor allemaal van The Real Housewives of Amsterdam, maar in Special Forces VIPS heeft ze een heel andere kant van zichzelf laten zien. De realityster bleef als enige vrouw over, maar moest nét voor de finale toch haar band inleveren. Desondanks kijkt ze vol trots terug op het avontuur.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de finale van Special Forces VIPS. 

Band inleveren

Aan het begin van de laatste aflevering van Special Forces VIPS waren er nog vier kandidaten over. Demy, Merlijn en Ayoub mochten beginnen aan de finale. Voor Maria viel vlak voor de eindstreep toch het doek. De staf vroeg haar om haar band in te leveren, waardoor het avontuur eindigde. Hoewel het laatste deel van het programma wellicht fysiek te zwaar zou zijn voor Maria, heeft de staf enorme bewondering en heel veel respect voor wat ze in het programma heeft laten zien. En daar zijn wij het helemaal mee eens!

Uiterste gevraagd

Op Instagram blikt Maria terug op het avontuur. "Zoveel geleerd, zo hard gestreden. Nog nooit zo diep gegaan en het uiterste van mijn lichaam gevraagd", begint ze. "Totaal gehavend naar huis gegaan maar met een mega trots gevoel. Super veel respect voor iedereen die hier ooit aan mee heeft gedaan en voor de staf. We hebben zoveel geleerd van elkaar en blijven hopelijk nog lang in elkaars leven", aldus de housewife.

Doorzettingsvermogen

"Iedereen in mijn omgeving kende deze kant al van mij, maar ik heb begrepen dat ik velen heb verrast met mijn houding en doorzettingsvermogen", gaat Maria verder. "Zelfs berichten mogen ontvangen dat ik mensen heb geïnspireerd. Dat is een droom voor mij die uitgekomen is. Ik heb hopelijk kunnen laten zien dat je mind sterker kan zijn dan je lichaam. En dat je met een sterk wil verder kan komen dan je verwacht", licht ze toe. "Door niet op te geven, door te gaan en niet te stoppen. Stapje voor stapje kom je verder bij je doel."

"Mijn verleden heeft mij gemaakt en door eigenlijk geen andere keus te hebben dan voor mijzelf te zorgen en door te zetten heb ik voor mijzelf een weg gevonden om door stresssituaties heen te komen. Geleerd te schakelen na een nare situatie en met veel humor trek ik mijzelf overal doorheen."

Trots

Uit de reacties onder haar post blijkt wel dat veel vrienden, collega's en volgers enorm trots zijn op haar prestatie. "Zoooooo Bam Bam! Was zo cool om je iets beter te leren kennen. Boven op een berg, in de nacht, sterrenhemel, kapot veel rondjes samen lopen om ons slaapplek. De zombiewalk forever. Kanjer en een strijder fo real🔥🔥🔥❤️❤️❤️", reageert medekandidaat London Loy.

Ook andere Real Housewives laten van zich horen. "Trots op mijn maat 🔥❤", schrijft Tamara Elbaz. En "🔥 zoveel respect maar dat weet je", aldus Michella Kox. Well done, Maria!

Bron: Instagram @mariatailor | Beeld: Shotbysud