Is jouw sterrenbeeld Ram? Dan is het vandaag je geluksdag

De sterren voorspellen!

Is jouw sterrenbeeld Ram? Dan hebben we goed nieuws voor je! Vandaag, maandag 4 maart is namelijk je geluksdag! Of je nu een lief compliment krijgt van de caissière in de supermarkt, de ware tegen het lijf loopt op straat of goed nieuws krijgt op je werk: het zijn de kleine en grote geluksmomentjes die jou dag zullen maken vandaag.

Horoscoop

In Grazia delen we niet alleen je horoscoop, maar bespreken we ook per sterrenbeeld wanneer er een geluksdag op de planning staat. Is jouw sterrenbeeld Ram? Dan hoef je niet lang meer te wachten voordat er een beetje geluk jouw kant op komt.

Vandaag is het namelijk je geluksdag. En je weet wat ze zeggen: de sterren voorspellen! Je kunt dus met een gerust hart de deur uitstappen of aan je werkdag beginnen.

Ram: 21 maart – 20 april

Emotioneel ben je de komende tijd niet even stabiel. Je worstelt met issues uit het verleden of je klampt je vast aan een baan of personen die je allang bent ontgroeid. Het is belangrijk dat je hiermee aan de slag gaat. Zie het
als signalen die je de juiste weg op willen duwen.

Deal je met persoonlijke issues? Een expert kan je helpen. Gaat het om je carrière, let dan goed op de kansen die op je pad komen.

Tekst: Esther van Heerenbeek – het 12e Huis | Beeld: Emily in Paris (Netflix) 

Laatste nieuws