Deze films en series verschijnen in maart op Netflix

We can't wait!

Get ready voor een nieuwe dosis kijkplezier! Netflix heeft namelijk haar aanbod uitgebreid en trakteert ons op een aantal regelrechte parels. Of je nu op zoek bent naar romantiek, spanning of komedie, er is voor ieder wat wils. Dus, leun achterover, pak je popcorn erbij en ontdek welke films en series je deze maand kunt verslinden op Netflix!

Nieuwe afleveringen

Een nieuwe maand betekent ook weer een nieuw aanbod aan films en series op Netflix. De streamingdienst heeft ook deze maand weer heel wat leuke titels voor ons in petto. Zo kunnen we ons onder meer gaan opmaken voor het vierde seizoen van de populaire serie Blood & Water. Ook verschijnen er eindelijk nieuwe afleveringen van Young Royals én kun je maar liefst acht seizoenen van de serie Dexter bingen. Genoeg kijkplezier dus!

Netflix heeft in onderstaand overzicht alles even op een rijtje gezet.

The Gentlemen

Verder verschijnt op 7 maart de film The Gentlemen op Netflix. Een film waar een heleboel bekende acteurs in spelen, waaronder Theo James (ofwel Four uit Divergent). De film – die oorspronkelijk uit 2019 komt – draait om de drugsbaron Mickey Pearson (Matthew McConaughey) die in Londen een winstgevend cannabisimperium runt. Hij wil hiervan af om lekker van zijn pensioen te kunnen gaan genieten, maar wanneer hij een deal wil sluiten om de boel te verkopen, duiken er ineens een chanterende privédetective, een roddelkrantbaas en een handjevol criminele rivalen op de stoep. Oei!

Enne, voor de Belgen onder ons heeft Netflix nog een verrassing in petto, want vanaf 22 maart kun je namelijk de populaire Bioscoopfilm Oppenheimer streamen. Of deze publiekstrekker ook op de Nederlandse Netflix verschijnt is nog niet bekend helaas.

Bron: Instagram @netflixnl | Beeld: Young Royals

Laatste nieuws