Oeh! Deze romantische serie op Netflix móet je gezien hebben

Romance-lovers opgelet!

Heb jij dit weekend nog weinig op de planning staan? Don’t worry. Vanaf vandaag vind je op Netflix namelijk een ge-wel-dige nieuwe dramaserie die je niet kunt missen. Geloof ons maar: bij het zien van de trailer zwijmel je al helemaal weg. Dekentje bij de hand, popcorn klaar? Bingen maar!

One Day

Voor alle liefhebbers van drama en romance heeft Netflix een nieuwe favoriet klaarstaan. Vanaf vandaag is de miniserie One Day namelijk te zien op het streamingplatform. Het is een bewerking van het gelijknamige boek van David Nicholls, waar eerder ook al een film van werd gemaakt.

One Day bestaat uit 14 afleveringen van ongeveer 30 minuten. Maar met die afleveringen is iets bijzonders aan de hand: ze spelen zich namelijk allemaal af op 15 juli, maar dan steeds met een jaar er tussen… Interesting!

Het verhaal

Het verhaal volgt Emma (Ambika Mod) en Dexter (Leo Vincent Woodall), die elkaar in 1988 ontmoeten op hun afstudeerfeest. Na een mislukte onenightstand besluiten de twee contact te houden, en zo ontstaat een bijzondere band. Want ondanks dat hun wegen scheiden, blijven hun levens in elkaar verweven.

Over een periode van bijna 20 jaar zien we hoe de vriendschap tussen Emma en Dexter constant op de proef wordt gesteld. Het is duidelijk dat de twee gevoelens hebben voor elkaar, maar kan die liefde alle uitdagingen doorstaan…?

Hieronder bekijk je alvast de trailer van One Day:

Cast

Na het zien van de trailer kunnen wij niet wáchten om deze serie te gaan kijken. Enne, komt die hoofdrolspeler je nou ook al bekend voor? Dat kan kloppen. Het personage Dexter wordt namelijk gespeeld door Leo Vincent Woodall, en die kun je weer kennen van The White Lotus. Aha! Zijn tegenspeelster, Ambika Mod, is een Britse actrice, komiek en schrijfster.

Op basis van de eerste beelden is ons al één ding duidelijk: de chemie tussen de twee hoofdrolspelers spat er vanaf. En dat kan natuurlijk alleen maar veel goeds beloven. Wij weten in ieder geval wat we gaan doen dit weekend!

Bron en beeld: Netflix 

Laatste nieuws