Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Bachelor-Rien over wonen op Ibiza: 'Ik spring bijna iedere dag even naakt de zee in'

Aanstaande Bachelor Rien vertelt alvast een paar weetjes over zichzelf.

De Bachelor 2024 gaat bijna van start en dit keer zullen er twee mannen op zoek gaan naar ware liefde, in plaats van één. We weten inmiddels dat de 33-jarige Rien een van de gelukkigen is die dit liefdesavontuur in het tropische Zanzibar aan zal gaan. Op het Instagram-account van Videoland doet hij nu een vragenrondje, zodat we de bachelor alvast wat beter kunnen leren kennen.

Green flag en afknapper

Als Rien de vraag krijgt wat voor hem een typische green flag is bij een vrouw, antwoordt hij: "Ik vind het heel leuk om iemand een beetje op een afstandje te zien. Als ik zie dat iemand heel sociaal is met andere mensen of ook met mijn vrienden. Dat zegt voor mij heel veel." Aha! "Als iemand even op straat stopt om een hond te aaien of een kat wat eten te geven of whatever. Dat zijn voor mij hele speciale dingetjes", aldus de aanstaande Bachelor. Rien is dus in ieder geval op zoek naar een dierenvriend, staat genoteerd.

Waar deze surf dude minder lekker op gaat? "Als dingen niet op een natuurlijke manier flowen", vertelt hij. "Dus als dingen heel houterig gaan door iemands gedrag... door moeilijk nadenken... dat is voor mij echt een no-go."

Gek weetje

Waar mede-Bachelor Paul vertelde over zijn bijzondere voorliefde voor de Power Rangers, vertelt ook Rien een gek weetje over zichzelf. Hij woont namelijk op Ibiza, waar hij een interessant element aan zijn ochtendroutine heeft toegevoegd. "Op Ibiza ga ik het liefst iedere ochtend even zwemmen", zegt Rien. "En dat doe ik het liefst naakt." Hij springt dus het liefst elke dag even naakt de zee in. Heerlijk, niet?

De Bachelor

"Ik sta er gewoon heel erg voor open om nieuwe mensen te leren kennen. Ik ben heel benieuwd wat dit avontuur allemaal gaat brengen", sluit Rien het vragenrondje af.

Enne, het moment dat we het liefdesavontuur van onder andere Rien kunnen gaan volgen in De Bachelor is nu écht heel dichtbij. Vanaf 7 maart is het programma namelijk wekelijks te streamen, exclusief bij Videoland. Zin in!

Bron: Instagram @videolandonline | Beeld: Jasper Suyk