Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Win: 2x Summum online shoppingvoucher t.w.v. €100

Doe mee en maak kans!

Heel leuk nieuws voor iedereen die lekker wil gaan shoppen bij Summum. We mogen 2x een online Summum shoppingvoucher t.w.v. €100 weggeven!

Summum

Het Nederlandse modelabel Summum bestaat al meer dan 25 jaar en heeft inmiddels diverse brandstores. Onlangs opende Summum de tiende brandstore in het centrum van Groningen. In de store vind je de nieuwe collecties van alle lijnen binnen het Summum-aanbod. Waar je dan aan moet denken? Items met fijne pasvormen, gehaakte kleding, zachte breisels en tijdloze blazers, jassen en broeken.

Extra leuk: wist je dat deze brandstore de grootste van Nederland is? Ook is er in de shop een heuse jeanshoek én bar te vinden.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SUMMUM (@summumwoman)

Win, win, win

Is het voor jou iets te ver om naar Groningen te reizen om bij Summum te shoppen? Dan kun je natuurlijk ook naar hartenlust online shoppen bij Summum. Aangezien online shoppen nog leuker wordt met een voucher, mogen we 2x een online shoppingvoucher t.w.v. €100 weggeven. Kans maken? Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes!

[mail-win-form id='126']

Deze actie loopt tot en met dinsdag 5 maart. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.