9 fases waar je doorheen gaat als je je koffer moet inpakken

Herkenbaar?

Je mag dan wel EIN-DE-LIJK de perfecte koffer hebben gevonden, inpakken is en blijft een ding. Altijd bovenop je koffer moeten zitten voordat hij dicht gaat is geen pretje. Het slim en ruimtelijk inpakken van een koffer is dan ook een kunst. Herkenbaar?

1. Een slimme meid, is overal op voorbereid…toch?

Er zijn zo-veel denkbare situaties waar je rekening mee moet houden tijdens je vakantie, want wat als het overdag tegen de 40 graden aanloopt, maar ’s avonds ontzettend afkoelt? Wat als het regent? Wat als je een miljonair tegen het lijf loopt en hij je mee vraagt op z’n privé jacht en daarna mee uiteten neemt? Kan zomaar gebeuren, je weet het niet.

2. De was

Je weet dat je eigenlijk nog een wasje moet draaien en een aantal kledingstukken moet strijken voor je verder kunt gaan met inpakken. Maar je weet óók dat je eigenlijk gewoon liever op de bank blijft liggen en naar Netflix kijkt.

3. Je probeert extra ruimte over te houden voor de spullen die je wilt kopen op vakantie

Met de nadruk op probeert. Elke millimeter van je koffer is uiteindelijk gevuld, want je wilt geen fashion faux pas begaan tijdens je langverwachte trip.

4. Je probeert zoveel mogelijk inpaktrucjes uit

Kleding oprollen, opvouwen, met vacuüm zakjes, you’ve done it all. Misschien zal er dan magischer wijs meer ruimte ontstaan in je koffer.

5. Het blijft een struggle om al je schoenen in je koffer te proppen

Die witte All Stars moeten hoe dan ook mee, einde discussie,

6. Je wilt comfortabele kleding aan hebben, omdat je veel rond gaat lopen, maar…

Je wilt er ook leuk uitzien op je vakantiefoto’s.

7. Technisch gezien is je handbagage te groot om als handbagage mee te nemen

Maar je bent er al eerder mee weggekomen. Dus.

8. Je vrienden begrijpen het gewoon niet

Ze beweren dat ze zelf zó goed zijn in inpakken en ze begrijpen niet waarom je er zo een big deal van maakt. The struggle is real.

9. Uiteindelijk vergeet je toch nog iets noodzakelijks thuis

Na alle bloed, zweet en tranen is je koffer eindelijk ingepakt, maar kom je er op plaats van bestemming achter dat je je tandenborstel bent vergeten. Typisch.

Bron: Grazia archief | Beeld: Emily in Paris

Laatste nieuws