Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Harrie Snijders over exit Special Forces: 'Fysiek en mentaal was ik nog sterk'

Hoewel hij het avontuur liever helemaal had afgemaakt, is hij trots op zichzelf en heeft hij veel geleerd van zijn deelname.

In de nieuwste aflevering van Special Forces VIPS was te zien dat het avontuur erop zit voor Harrie Snijders. De reality-ster gooide niet zelf de handdoek in de ring, maar werd door de staf gevraagd om zijn band in te leveren. In een openhartige Instagram-post blikt hij nu terug op zijn exit en op zijn deelname aan het programma in het algemeen.

Weggestuurd

In Special Forces worden BN’ers mentaal en fysiek tot het uiterste gedreven, om te kijken wie er geschikt is voor het vak van Special Forces operator. Ook Harrie Snijders heeft aan den lijve ondervonden dat je echt niet zomaar een Special Forces operator wordt… "Het zit er op... Wat was dit een ongelooflijk zwaar maar supermooi avontuur!", begint hij zijn bericht op Instagram. "Allereerst ben ik super dankbaar dat ik dit heb mogen doen en heb ik echt respect voor iedereen die mee heeft gedaan en natuurlijk ook voor de staf"

"Helaas ben ik naar huis gestuurd en die zag ik eerlijk gezegd niet aankomen..", vervolgt hij. Zijn exit kwam dan ook binnen als een bom, vertelt hij. "Fysiek en mentaal was ik nog sterk en had ik gewoon die laatste 2 dagen af willen maken en de eindstreep willen halen.. Waarom ik mijn band in moest inleveren voelt nog steeds niet duidelijk, maar ja ik heb respect voor de keuze van de staf als dat hun beslissing is", vervolgt Harrie zijn verhaal.

Trots

Hoewel hij het avontuur liever helemaal had afgemaakt, is hij trots op zichzelf en heeft hij veel geleerd van zijn deelname. "Jullie zien mij op tv, social media en tijdens mijn shows als Harrie Snijders, maar de echte Harrie Snijders heb ik hier echt kunnen laten zien", schrijft hij. Harrie legt uit dat hij altijd moeite heeft gehad om zich open te stellen, en om met vreemden over zijn emoties en ervaringen te praten.

Dankbaar

Tot slot concludeert hij dat hij terugkijkt op een mooie, maar zware periode waarin hij veel (over zichzelf) heeft geleerd. Ook richt hij nog een dankwoord aan zijn fans, volgers, kijkers, luisteraars, vrienden en familie. "Zonder jullie was ik nooit geweest waar ik nu ben en was ik niet de persoon geweest die ik vandaag de dag ben! Ik hou van jullie & er gaan hele mooie dingen aankomen STAY TUNED X Harrie ❤️"

Bron: Instagram @harriesnijders | Beeld: Shotbysud

Reality
  • Harrie Snijders