Eindelijk onthuld: de echte reden van de breuk tussen Jennifer Lopez en Ben Affleck

De breuk uit 2003 dan he...

Jennifer Lopez en Ben Affleck zijn sinds 2022 weer getrouwd, maar echte fans weten dat het stel way back in 2003 hun bruiloft afblies. De reden van die plotselinge breuk? Die is nu eindelijk onthuld.

Scheiding

In 2003 reageerde heel Hollywood geschokt toen Jennifer en Ben drie dagen voor hun grote dag de handdoek in de ring gooiden. In Jennifers gloednieuwe documentaire ‘The Greatest Love Story Never Told‘ vertelt het duo wat er destijds aan de hand was.

“Ben en ik zijn drie dagen voor onze bruiloft uit elkaar gegaan,” vertelt Jennifer openhartig. “We hadden een grote bruiloft gepland. Veertien bruidsjonkers en bruidsmeisjes en drie dagen ervoor zijn we gewoon bezweken onder de druk.” Ben vervolgt: “De aanleiding van de breuk was de enorme hoeveelheid aandacht voor ons privéleven.”

Toch weer bij elkaar

De scheiding viel Jennifer enorm zwaar. “Ik heb het al die jaren echt moeilijk gehad, want ik voelde niet alleen dat ik de liefde van mijn leven verloor, ik voelde dat ik de beste vriend verloor die ik ooit had,” legt ze uit. “En dat ik er jarenlang niet over kon praten, was het moeilijkste deel.” JLo vertelt dat de liefde voor Ben eigenlijk nooit is verdwenen. “Ik ben altijd verliefd op je gebleven, ik heb het gewoon even opzijgezet.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Prime Video (@primevideo)

Dat liefde geen houdbaarheidsdatum kent, laten JLo en Ben Affleck duidelijk zien. In 2021 kwamen Ben en Jennifer weer bij elkaar en in 2022 stapte het stel dan eindelijk in het huwelijksbootje. Jennifer kreeg in de tussentijd twee kinderen uit haar huwelijk met Marc Anthony. Ben trouwde in 2005 met actrice Jennifer Garner en kreeg met haar twee dochters en een zoon.

De documentaire The Greatest Love Story Never Told is vanaf vandaag te zien op Amazon Prime Video.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Instagram, NL Beeld

Laatste nieuws