Happily ever after: Jennifer Lopez en Ben Affleck zijn getrouwd

Wedding bells voor Bennifer!

Lees ook

Jennifer Lopez en Ben Affleck zijn samen gespot in Las Vegas en de geruchtenmolen draait of course weer overuren. Na de bekendmaking van hun verloving in april, was het wachten op het ja-woord. Dit weekend zou het stel dit aan elkaar hebben gegeven in de Little White Chapel. Romantisch!

Eigen weg

Dat liefde geen houdbaarheidsdatum kent, laten Jennifer Lopez en Ben Affleck duidelijk zien. De twee waren in 2002 voor het eerst verloofd, maar daar kwam in 2004 abrupt een einde aan. Een grote schok voor fans van Bennifer, de liefdesnaam van het koppel. Jen en Ben gingen ieders hun eigen weg, trouwden met nieuwe liefdes en kregen zelfs kinderen met andere mensen voordat ze elkaar vorig jaar weer terugvonden.

Huwelijksbootje

Het stel werd vorig jaar weer herenigd en kondigde in april hun tweede verloving aan – met de prachtige groene verlovingsring van J.Lo. Enne, als we de geruchten mogen geloven, lijkt het erop dat ze deze keer wél in het huwelijksbootje zijn gestapt. Volgens gerechtelijke gegevens, verkregen door TMZ, hebben de zangeres en de voormalige Batman-acteur afgelopen zaterdag een huwelijksvergunning gekregen in Clark County, Nevada. Oh my!

Bewijs

Een kijkje op het Instagram-account van J.Lo toont het bewijs trouwens zelf aan. Bij een kiekje van haar in bed valt ons namelijk meteen haar trouwring op. Misschien iets minder bling-bling dan de groene verlovingsring, maar hij staat haar prachtig en ze lijkt er zelf ook enorm blij mee te zijn!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo)

We hopen dat het stel snel met foto’s komt, want we zijn ontzettend benieuwd hoe de Las Vegas wedding eruitzag. Met Elvis als trouwambtenaar? J.Lo in een korte witte jurk? En Ben als Batman? To be continued!

Bron: Hello! Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook