Licht pakken, maar oneindig veel outfit-opties: het lukt je met de 333-methode

Om je outfitstress op vakantie als sneeuw voor de zon te laten verdwijnen.

Yay! Het is weer zover: je hebt binnenkort een tripje met vriendinnen of je geliefde op de planning staan. Super gezellig, toch? Er is alleen één probleem: je mag slechts een kleine koffer of tas mee voor al je bagage. Daar past natuurlijk nooit genoeg in om mee te kunnen flaneren op bestemming. Gelukkig biedt TikTok – as always – de ultieme oplossing!

Dure koffers

Tegenwoordig betaal je een fortuin wanneer je een grote koffer mee wilt nemen op vakantie. En als je maar een paar dagen weggaat, is dat obviously niet de moeite waard. Maar hoe krijg je dan ooit genoeg kleding, schoenen en sieraden mee? Want of je nu met je geliefde of vrienden gaat, je wilt er fantastisch uitzien terwijl je over de boulevard loopt of door de straten van een prachtige stad dwaalt. Om over de Instagram-foto’s die gemaakt moeten worden nog maar even te zwijgen…

333-methode

Gelukkig staat het internet vol met tips, zodat jij er tóch elke tiptop verzorgd bij kunt lopen zonder een shitload aan kleding mee te zeulen. Op TikTok vonden we namelijk de ultieme methode die je alle outfitstress op vakantie zal ontnemen: de 333-methode. De TikTok-gebruiker hieronder laat zien hoe het in elkaar steekt:

@maddison__lynn Ok this 333 method really helped me come up with outfit ideas, and made me realize just how easy it is to pair items together from my capsule wardrobe #capsulewardrobe #capsulewardrobestyle #capsulewardrobeideas #stylingtips #stylingideas #capsulewardrobetips ♬ Cooking, bossa nova, adults, light(950693) – Kids Sound

Oneindig veel outfits

Het werkt dus als volgt: je hebt drie bovenstukken, drie onderstukken en drie paar schoenen nodig. Niet meer, niet minder. Met deze items kun je oneindig veel verschillende looks creëren. Het belangrijkste hierbij is, is dat je kiest voor basic pieces in neutrale kleuren. Ook moeten de kledingstukken gemakkelijk met elkaar te combineren zijn.

Verder is het natuurlijk ook leuk – mits je daarvoor de ruimte hebt – om wat accessoires toe te voegen. Een pet hier en een riem of sjaal daar. Mocht je vastlopen, dan valt er op TikTok genoeg inspiratie te vinden!

Tips

Ons advies? Het kost wellicht wat uitzoekwerk, maar zorg dat je verschillende items inpakt die tóch bij elkaar passen. Kies bijvoorbeeld voor een spijkerbroek, een pantalon en een rok als onderstukken. Vervolgens pak je een truitje, een T-shirt en een blouse in als bovenstukken. En wat betreft schoenen kun je gaan voor een paar sneakers, laarsjes en loafers. Je zult zien dat je je tripje prima doorkomt met alleen deze items!

Bron: TikTok @maddison__lynn, fem-fem | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws