Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh: van de viral Uniqlo-tas is nu ook een zomerse variant te koop

Je scoort nu ook gehaakte exemplaren bij de winkel.

Uniqlo did it again! Als er één tas was die het afgelopen jaar de show stal, dan was het wel de Uniqlo crossbody bag. Er werd een ware hype veroorzaakt waardoor de tassen als hete broodjes over de toonbank gingen. Enne, er is goed nieuws: Uniqlo komt nu met een zomerse variant op dé tas die overal bij past!

Uniqlo-tas

De populariteit van de minimalistische tas van Uniqlo kwam wat ons betreft niet als een verrassing. Het model is eenvoudig maar toch stijlvol, én biedt verrassend veel ruimte voor al je prullaria. Geloof ons: wanneer je eenmaal in het bezit bent van deze tas, wil je nooit meer zonder. Maar goed, op een gegeven moment gaat het hoe dan ook vervelen om elke dag dezelfde tas te dragen. Daarom komt Uniqlo nu met twee nieuwe varianten in een gehaakt design. Deze zomerse look maakt de tas perfect voor festivals waardoor 'ie ongetwijfeld dé must-have festivaltas van 2024 wordt.

Uniqlo staat erom bekend nieuwe twists aan hun populaire items te geven. Zo kwamen de eerste modellen van de minimalistische crossbody bag slechts in een paar kleuren uit, maar is daar inmiddels een heel kleurenpalet aan toegevoegd. We like!

 

Gehaakt

De crossbody bag van Uniqlo kreeg dus een zomerse make-over, en je scoort 'm nu ook in twee gehaakte varianten. De tas verschijnt namelijk in twee kleuren: beige en gebroken wit. Het gehaakte patroon is bij beide tassen hetzelfde.

Beeld: Uniqlo
Beeld: Uniqlo

Niet alleen kun je ongeveer je hele hebben en houden kwijt in het tasje, ook is-ie erg budget proof. De Round Mini Chrochet Bag is namelijk voor slechts 29,90 euro te scoren bij Uniqlo. Ga naar de website of ga langs bij de Uniqlo-winkels in Amsterdam of Den Haag om een exemplaar te bemachtigen. Good luck!

Bron: Uniqlo, fem-fem | Beeld: NL Beeld