Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh no: slecht nieuws voor fans van Prince Charming

Zo jammer!

premiere Een Grote Familie

Slecht nieuws voor fans van het programma Prince Charming: het derde seizoen, waarin we zagen hoe Diego op zoek ging naar zijn grote liefde, was ook gelijk het laatste seizoen. Zo jammer! Want hoewel niet alle seizoenen niet even succesvol waren op het gebied van de liefde, leverde het programma wel héérlijke televisie op.

Prince Charming

In Prince Charming zijn we getuige van hoe één man op zoek gaat naar liefde. Deze man heeft de keuze uit een hele groep andere mannen waar hij gedurende het programma mee datet. Aan het einde van (bijna) iedere aflevering, vindt een Stropdassenceremonie plaats, waarin Prince Charming stropdassen uitdeelt aan de mannen die hij nog beter wil leren kennen. Ontvang je geen stropdas? Dan is het helaas exit voor jou.

Het programma wordt vaak opgenomen op een romantische, tropische locatie waar volop ruimte is voor opbloeiende romances. Enne, een flinke portie drama mag natuurlijk ook niet ontbreken. Kortom: televisie om van te smullen!

Geen nieuw seizoen

In de afgelopen drie seizoenen hebben we Marvin, Chris en Diego gevolgd in hun zoektocht naar ware liefde. Maar naar verluidt komt er geen vierde prins om dit rijtje aan te vullen. Het seizoen waarin Diego uiteindelijk voor Joey koos – maar uiteindelijk toch met Cyrano eindigde –, is vooralsnog het laatste seizoen van Prince Charming, weet Jordi Versteegden van De Telegraaf te melden.

De T kijkt TV

In de podcast De T kijkt TV worden verschillende reality-programma's nabesproken, en ook Prince Charming wordt in de meest recente aflevering even kort aangehaald. Volgens één van de hosts zou een kandidaat van Married at First Sight namelijk beter mee kunnen doen aan Prince Charming. Maar dat is volgens Versteegden helaas geen optie meer. "Daar wordt geen nieuw seizoen meer van gemaakt heb ik me laten vertellen", laat hij weten.

De Bachelor

Maar niet getreurd, want over een krappe twee weken is het alweer tijd voor een soortgelijk romantisch sprookje: De Bachelor. Dit seizoen gaan maar liefst twee begeerlijke mannen gaan op zoek naar de ware in het tropische Zanzibar: Paul (31) en Rien (33). Vorige week zijn ook de dames die de strijd om het hart van de vrijgezellen met elkaar aangaan bekendgemaakt. Enne, het wordt nog een drukke boel: want er zijn zowaar 26 vrouwen afgereisd naar het eiland in Tanzania. Vanaf 7 maart komt er wekelijks een aflevering op Videoland. Can't wait!

Bron: LoveReality | Beeld: NL Beeld

Reality
  • NLD/Amsterdam/20231010 - Première van de Videoland serie Een Grote Familie. Fotograaf: NL Beeld / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Ferdi Pool en partner Marvin Wijnans