Wauw! Djamila Celina toont knappe transformatie door boksen op Instagram

'Ik ben zo trots op mezelf'

Djamila Celina is zich druk aan het voorbereiden op haar deelname aan Boxing Influencers. Al dat harde trainen heeft zeker zijn vruchten afgeworpen, want de Real Housewife deelt een knappe transformatie op haar Instagram.

Sporten

Djamila heeft een aantal maanden geleden het roer flink omgegooid en is fanatiek begonnen met boksen. “Als Boxing Influencers niet op mijn pad was gekomen, had ik nu nog steeds geen sportschool van binnen gezien”, vertelde ze onlangs nog in Beau Monde.

“De ‘sportschool’ waar ik train, is trouwens onze eigen gym, in de kelder van ons huis op Mallorca. Mensen zien me op social media vaak eerst in de auto, en dan in de sportschool. Maar zo begin ik mijn dag: eerst snel een boodschapje en dan weer naar huis”, legde ze uit. “We verblijven nu drie jaar in dit vakantiehuis en ik heb die gym amper van binnen gezien. De laatste keer dat ik fanatiek gesport heb, is zeker vijftien jaar geleden, toen ik nog op de dansacademie van Lucia Marthas zat.”

Transformatie

Inmiddels heeft Djamila het sporten flink onder de knie en is ze fitter dan ooit. Op Instagram deelt ze hoe haar lichaam is veranderd. “Lieve Mensen. Ik ben zo trots op mezelf en het is ook een emotioneel moment want jeetje wat een verschil bloed zweet en tranen maar het is gelukt”, schrijft Djamila bij een before en after-foto.

“Vandaag is het zover! Ik kondig hierbij mijn samenwerking met FitChef aan als mijn “officiële voedingspartner” richting mijn eerste bokswedstrijd met Boxing Influencers. De afgelopen weken heb ik al mijn persoonlijke voedingsschema gevolgd met lekkere, makkelijke en gevarieerde recepten en ik voel me fitter dan ooit! Inmiddels ben ik al 6 kilo afgevallen en heb ik nog 3 kilo te gaan”, vertelt Djamila. Vervolgens zegt ze dat haar volgers haar schema ook kunnen kopen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Djamila Celina (@djamilacelina)

In de comments wordt Djamila overspoeld met complimenten. Onder meer Maria Tailor, Vonneke Bonneke en Temptation-ster Zach Avelo reageren vol lof.

Bron: Instagram @djamilacelina | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws