Yes! Justin Timberlake komt naar Nederland

Bringin' sexy back!

Bijna iedereen kent de nummers van Justin Timberlake van voor naar achter. De zanger heeft door de jaren heen al heel wat populaire liedjes geschreven en is nog altijd niet weg te denken uit de hitlijsten wereldwijd. Goed nieuws voor alle fans van Justin, want hij komt naar Nederland!

Forget Tomorrow World Tour

Justin Timberlake was zes jaar geleden voor het laatst in Nederland. Toen trad hij op in de Ziggo Dome. Was je er niet bij of vond je het zo geweldig dat je de artiest nóg eens live on stage wil bewonderen? 15 augustus van dit jaar doet de zanger het nog eens over! Dat heeft concertorganisator MOJO vrijdag bekendgemaakt.

De shows in Europa zijn onderdeel van Justin’s The Forget Tomorrow World Tour. De zanger geeft in totaal dertien shows in acht verschillende landen, waaronder Polen, Duitsland, België, Groot-Brittannië, Denemarken, Zweden en Frankrijk.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ziggo Dome (@ziggodome)

In de mix

Was jij vroeger ook zo idolaat van nummers als Cry Me a River, Señorita en Mirrors? Dan hebben we goed nieuws voor je, want deze zijn allemaal te horen tijdens het concert in de Ziggo Dome!

De tour wordt een fijne mix van oude klassiekers én nieuwe nummers. Tijdens de tour speelt Justin niet alleen zijn grootste hits allertijden, maar ook het repertoire van zijn album Everything I Thought It Was, dat op 15 maart uitkomt. Justin trapt zijn wereldtour af op 29 april. Dan treedt hij voor het eerst op in de Canadese stad Vancouver.

De kaartverkoop voor de show van Justin in de Ziggo Dome start op vrijdag 1 maart. Fingers crossed! 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws