Cato zag schokkende beelden op de telefoon van haar vriend: ‘Oh mijn god’

Ze krijgt de video niet meer van haar netvlies.

De 21-jarige Cato* en haar vriend Jim leerden elkaar kennen via een dating-app. De twee werden verliefd en zijn inmiddels alweer een tijdje gelukkig samen. Het leek allemaal geweldig, totdat Cato onlangs mee kon kijken op zijn telefoon…

FaceTime

Cato begint haar verhaal op het platform Reddit met: ”Mijn vriend en ik wonen niet in dezelfde stad en dus zien we elkaar veel via FaceTime. Gister lagen we allebei in bed en keken we wat grappige video’s op TikTok via een gedeeld scherm. Op die manier kan ik dus meekijken op zijn telefoon.”

Er kwamen een paar hilarische filmpjes voorbij en de twee lagen samen in een deuk. Totdat Jim zei dat hij ook nog een grappige video op zijn telefoon zelf had opgeslagen. ‘Wacht, ik zoek ‘m op, klonk het aan de andere kant van de lijn’.

Schokkende video

”Hij wisselde van app, ging naar zijn filmrol en begon te scrollen om de video te vinden”, gaat Cato verder. Jim realiseerde zich alleen niet dat het delen van het scherm gewoon doorgaat, zelfs als je niet meer op TikTok zit. ”Ik kon alles volgen. Ik had niet verwacht iets te zien, dus ik was niet nieuwsgierig of iets in die trant. Ik wachtte gewoon tot hij de grappige video zou vinden”, aldus Cato. Totdat ze ineens een sextape voorbij zag komen… ”Ik was in shock, en flapte er snel uit: ‘Oh mijn god, wat is dat?’ en hij beëindigde snel het FaceTime gesprek.”

Bizarre situatie

Cato heeft Jim daarna meerdere keren teruggebeld, maar hij gaf niet thuis. ”Uiteindelijk nam hij op en verontschuldigde hij zich voordat ik ook maar iets kon zeggen”, legt ze uit. ”Ik vroeg hem wat het was (terwijl ik dat uiteraard heel goed wist) zodat hij het kon uitleggen, en dat deed hij.” Jim vertelde zijn vriendin dat het inderdaad een sextape was van een meisje met wie hij eerder iets heeft gehad. Op zich een eerlijk antwoord, maar er zit Cato nog wel iets dwars.

”Ik kon zien dat de video nog niet zo ver in zijn filmrol stond en ik weet zeker dat-ie niet oud was”, vertelt ze. ”Ik vroeg hem naar de datum en hij zei dat hij ‘m onlangs had opgeslagen, maar dat het een oude video was.” Ook was Cato nieuwsgierig of de dame in kwestie wel op de hoogte was van het feit dat hij deze video nog steeds in zijn bezit heeft. ”Hij antwoordde van niet en ging een beetje in de verdediging.” Jim vertelde zijn vriendin dat hij de beelden juist wilde verwijderen.

Advies

Cato is geschrokken van de hele situatie en weet niet goed wat ze ermee aan moet. ”Dat er oude beelden kunnen zijn van een vorige relatie, I get that. Maar dat het zo recent in zijn filmrol staat, baart me zorgen…”

Dat ze hem niet face to face kan spreken over het vooral, werkt naar eigen zeggen ook niet echt mee. Ze vraagt lezers van het platform dan ook om advies. ”Girls, wat moet ik hiermee aan? Mijn onderbuikgevoel voorspelt niet veel goeds.”

*De namen in dit artikel zijn gefingeerd. Op Reddit doet de vrouw haar verhaal onder de naam PaintingOk4258.

Bron: Reddit | Beeld: Adobe Stock

Laatste nieuws