EMIDJ-Jacomien heeft vaatwasser van Michelle gekregen

‘Zo lief’

In de laatste aflevering van Echte Meisjes in de Jungle zagen we dat Jacomien en Michelle het tegen elkaar opnamen in de finale. Michelle wist als eerste liftend bij Valerio aan te komen en ging ervandoor met €15.300. Als Jacomien had gewonnen, had ze van het prijzengeld een vaatwasser gekocht. Inmiddels heeft Jacomien haar vaatwasser, want die kreeg ze cadeau van Michelle!

Nek-aan-nek-race

In de finale van EMIDJ moesten Jacomien en Michelle op basis van cryptische aanwijzingen een route door Paramaribo afleggen. Daarbij moesten ze liftend naar drie punten reizen om daar tokens op te halen. Na elke stop moesten ze weer op zoek naar een nieuwe lift. Michelle had Valerio net wat eerder bereikt dan Jacomien en ging er dan ook met de winst vandoor. Helaas betekende dat dat Jacomien naast het prijzengeld greep en als tweede eindigde. “Op het moment zelf baalde ik niet, want ik gun het Michelle enorm. Maar nu denk ik: jammer, want het was een mooi bedrag dat je kon winnen”, deelt Jacomien als we met haar bellen.

Vaatwasser op de wishlist

Voordat de halve finale begon had Jacomien samen met de andere vijf overgebleven deelnemers gefantaseerd over wat ze met het prijzengeld zouden doen. “We waren nog maar met z’n zessen over en dan besef je opeens dat de winst heel dichtbij is. Toen gingen we met z’n allen fantaseren over wat we met het geld zouden doen. Ik gaf aan dat ik graag een vaatwasser wilde, want ik was helemaal klaar met het afwassen. Ik had ook gezegd dat ik daarvoor wel de juiste aansluiting en ruimte in de keuken nodig had, en dat ik daarom ook een nieuw keukenblok wilde kopen. Maar al die meiden hadden alleen het deel over de vaatwasser onthouden”, lacht Jacomien.

Ook Michelle had onthouden dat Jacomien graag een vaatwasser wilde hebben. “Toen het programma afgelopen was en we weer thuis waren, vroeg Michelle of ze mijn adres mocht weten. Dus ik dacht: ze wil me vast een bloemetje sturen”, stelt Jacomien. “Ik had haar natuurlijk in mijn team gekozen, en als ik dat niet had gedaan, had ze nooit in het winnende team gezeten. Maar toen werd er een keer opeens aangebeld en stond iemand met een vaatwasser voor de deur. Toen bleek dat Michelle me een vaatwasser had gestuurd! Dat vond ik zo lief! Ik heb nog nooit zo’n groot cadeau gekregen. Dat had ze echt niet hoeven doen.”

Inmiddels hoeft Jacomien dus niet meer af te wassen. “De vaatwasser heeft nog even in de schuur gestaan, want ik moest eerst ruimte maken in de keuken. Maar waar de oven eerder stond, staat nu de vaatwasser.” Awh!

Beeld: Jasper Suyk/Rob Jacobs 

Laatste nieuws