EMIDJ-Shirley over Jacomien: ‘Geen saaie Urkse trien’

In de nieuwste aflevering van Echte Meisjes in de Jungle biecht Shirley een hilarisch vooroordeel op.

Het is weer maandag en dat betekent dat we weer een gloednieuwe aflevering van Echte Meisjes in de Jungle kunnen bekijken. In de nieuwste aflevering zien we dat Vonneke Bonneke nu bij onder meer Jacomien en Shirley in een team zit, en dat levert een hilarisch gesprek op.

Bakken

In de vorige aflevering zagen we dat Imen helaas de jungle moest verlaten, en dat Vonneke Bonneke haar plek in het team van de Brokopondo Babes overneemt. Hoewel er in de afleveringen van EMIDJ veel drama te zien is, is daar in het verliezerskamp momenteel geen sprake van. Zo is te zien dat de dames het goed naar hun zin hebben tijdens het koken. Ze kunnen vooral lachen om Jacomien.

“Jacomien heeft echt een gek accent”, lacht Vonneke. “Ze is echt grappig, man.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Vooroordelen

Ook Shirley kan het goed vinden met Jacomien. “Ik lees echt gekke dingen over Urk. Dat gewoon niemand daar spoort. Dat klopt wel dus?”, grapt ze tegen Jacomien.

Ook biecht Shirley meteen een vooroordeel op over de blondine. “Ik dacht dat mensen uit Urk allemaal boeren waren die op klompen lopen en niet eens tegels op de vloer hebben, maar op zand lopen. Dus ik dacht ook: ze is misschien een saaie Urkse trien, maar ik vind haar heel leuk. En ze is ook heel knap, ik dacht dat die mensen uit Urk heel lelijk waren.” Ha!

Beeld: Jasper Suyk/Rob Jacobs 

Laatste nieuws