Oeh! One Day’s Leo Woodall en The Bold Type’s Meghann Fahy bevestigen relatie

Cute!

Deze maand lanceerde Netflix een ge-wel-dige nieuwe dramaserie die je niet kunt missen: One Day. Heb jij de serie ook in een ruk uitgekeken, mede dankzij de knappe mannelijke hoofdrolspeler Leo Woodall? Dan hebben we slecht nieuws voor je: de hottie is namelijk van de markt! Maar wel door een hele leuke oude bekende…

One Day

Kon jij na het zien van de trailer van One Day ook niet wáchten om de serie te gaan kijken? We get that, want wellicht kwam de hoofdrolspeler je al bekend voor. Het personage Dexter wordt namelijk gespeeld door Leo Vincent Woodall, en die kun je weer kennen van The White Lotus.

Maarre, ken je zijn tegenspeelster Meghann Fahy ook nog? Hij deelde dan wel geen scènes met Meghann, die de rol speelde van bedrogen echtgenote Daphne, maar de vonk sloeg wel over tussen de twee. Althans, in september 2022 werd de geruchtenmachine voor het eerst gevoed door lieve berichtjes onder elkaars Instagram posts.

In love

De geruchten gaan dus al even de ronde dat Leo Woodall en Meghann Fahy met elkaar aan het daten zijn. Zo werden ze al vaker publiekelijk intiem met elkaar gespot. Afgelopen november nog, werden de twee zoenend op straat gezien in New York, te midden van hun wervelende romance!

Hoewel ze de relatie nog niet bevestigden, was het kinda obvious dat de twee er niet langer meer een geheim van maakten. Toch bleef het alleen bij speculeren. Totdat er recent ineens een foto naar buiten kwam!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meghann Fahy (@meghannfahy)

Meghan slingert een lief kiekje de wereld in waarmee ze haar relatie met Leo officieel bevestigd. De celebs zijn hartstikke in love! Enne, wij zijn stiekem ook een beetje verliefd op het feit dat de twee verliefd zijn!

Bron: Instagram @meghannfahy | Beeld: NL Beeld, Instagram @meghannfahy

Laatste nieuws