Yes! Vanaf deze datum is Love Island Games te zien op Videoland

Berichtje!

Kun jij ook geen genoeg krijgen van Love Island? Snappen we. Gelukkig heeft Videoland héél goed nieuws voor liefhebbers van het datingprogramma. De spin-off van het populaire programma, Love Island Games, is binnenkort namelijk te bekijken via de streamingdienst!

Love Island Games

Love Island is niet alleen in Nederland populair. Nee, ook het Verenigd Koninkrijk en Amerika hebben een eigen versie. Vooral in het Verenigd Koninkrijk wordt de show enorm goed bekeken en zijn de deelnemers mega populair. Al enige tijd geleden werd er daarom een Love Island Games van de UK-versie gemaakt. Enne, die is binnenkort ook bij ons te zien op Videoland!

Omcirkel 26 februari maar groots in je agenda, want vanaf dan kunnen we genieten van de verrassende spin-off van het programma. Bijna dus!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Videoland (@videolandonline)

”Maak je klaar voor de Olympische Spelen van de liefde want Islanders uit verschillende landen én seizoenen zijn terug! ❤️ Love Island Games, waar de challenges écht het verschil uitmaken, is te zien vanaf 26 februari”, deelde Videoland recent op Instagram. Oeh!

Het format

In dit bijzondere seizoen krijgen oud-deelnemers uit verschillende landen nog een keer de kans op ware liefde. En dat terwijl ze ook nog eens met elkaar de strijd moeten aangaan in verschillende challenges. Benieuwd hoe dat er aan toe gaat?

Voor de nieuwe reeks hebben de makers weer enkele knappe én dus bekende gezichten opgetrommeld. Ze hopen in de villa de liefde van hun leven alsnog te ontmoeten. Ga jij kijken?

Love Island Games is vanaf 26 februari in z’n geheel te zien bij Videoland.

Bron: Instagram @Videolandonline | Beeld: Jasper Suyk, Instagram @Videolandonline, Youtube

Laatste nieuws