Britt: ‘Mijn man gedroeg zich ongepast met een andere vrouw op vakantie’

Een poolparty gone wrong...

Voor het eerst in tijden zijn Britt* (38) en haar man Stefan (38) er even tussenuit, op een tropische vakantie zónder de kinderen. En daar genieten ze enorm van: een feestje hier, een cocktailtje daar… Maar, zoals Britt nu heeft ondervonden, worden grenzen ook snel een beetje blurry als er alcohol in het spel is. Op Reddit doet zij haar verhaal.

Tropische vakantie

Britt begint: “Ik had ontzettend veel zin in ons tripje. Ik kan me niet meer herinneren wanneer we voor het laatst met z’n tweetjes weg waren, dus dit was eindelijk ons moment om te doen wat we zelf willen.” En daar maakten zij en Stefan dan ook gretig gebruik van. “Ons alledaagse leven is niet zo heel spannend. Maar hier op vakantie konden we eindelijk weer feestjes meepakken en drankjes drinken.”

Alcohol

Maar die drankjes? Die werden Britt op een gegeven moment toch te veel. “Gisteren, bij de poolparty van het hotel, raakte ik vrij snel een beetje dronken. Ik had al zo lang geen alcohol meer gehad, dat ik mijn eigen grenzen gewoon niet meer kende”, aldus de vrouw.

Stefan nam Britt daarom mee naar het strand, en liet haar even bijkomen in een strandstoel. Britt: “Hij probeerde me nog water te voeren, maar ik kreeg het echt met moeite weg. Toen ben ik in slaap gevallen.”

Andere vrouw

“Ik werd ongeveer een uurtje later wakker”, vervolgt ze. “Alleen Stefan was nergens meer te bekennen. Ik voelde me al weer iets beter, dus besloot terug te gaan naar het hotel.” Maar, eenmaal bij het zwembad aangekomen, schrok Britt zich rot. Ze trof Stefan aan in het zwembad, met een andere vrouw tegen hem aangedrukt. “Hij zag me direct”, vertelt Britt. “Ik hoorde die vrouw nog zeggen ‘Oh, is dat je vriendin?’, maar ik kon het niet aanzien. Dus ik draaide me om en rende weg naar de toiletten.”

Later die avond trof ze Stefan weer in de hotelkamer. Uiteraard verontschuldigde hij zich direct, en gaf het standaard excuus dat de vrouw zich aan hém had opgedrongen. Maar dat is voor Britt natuurlijk niet genoeg. “Ik voel me enorm gekwetst en verdrietig. Waarom is hij niet gewoon bij mij gebleven, op het strand?”

Advies

De vrouw is nu ten einde raad. “Ik weet dat die andere vrouw niet in ons resort verblijft, dus ik hoef haar in ieder geval niet meer tegen te komen. Maar dan nog, hoe moeten we nu in vredesnaam verder? Onze vakantie duurt nog een aantal dagen, en ik heb geen idee hoe we dit nog kunnen goedmaken.” Wat zou jij tegen Britt zeggen?

*De namen in dit artikel zijn gefingeerd. Op Reddit doet de vrouw haar verhaal onder de naam 33thrower33awayer.

Bron: Reddit | Beeld: Adobe Stock

Laatste nieuws