Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zendaya steelt de show met futuristische 'robot' outfit

Wát een showstopper!

Dat Zendaya er altijd stunning uit ziet moge duidelijk zijn. Maar haar outfit van gisteren? Die overtrof alles. Bij de première van Dune: Part Two, verscheen de actrice in een jaw-dropping metalen bodysuit, waarmee ze wereldwijd de tongen losmaakt.

Futuristische outfit

Alle sterren van de film, waaronder Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Florence Pugh en Austin Butler, verschenen gisteren op de red carpet in Londen, voor de première van het langverwachte tweede deel van Dune. Toch waren de ogen vooral gericht Zendaya, die in een iconische, futuristische outfit verscheen waar je u tegen zegt.

Beeld: NL Beeld

De cyborg-achtige outfit is gemaakt van metaal, maar dankzij de korsetvorm zit het als gegoten. Compleet met doorzichtige cutouts van plexiglas, laat het pak zowel aan de voor- als de achterkant weinig aan de verbeelding over. But we're here for it!

Beeld: NL Beeld

Hoe kan je nou niet obsessed zijn met deze look? Wij kunnen er in ieder geval geen genoeg van krijgen! Bovendien zijn er weinig mensen die zo'n outfit zouden kunnen rocken als Zendaya.

Mugler

Doordat het pak zó perfect aansluit, zou je haast denken dat het een custom-made outfit is. Toch is dat niet het geval. Het design, met de officiële naam 'Maschinenmensch', is namelijk afkomstig uit de archieven van Mugler. Het was oorspronkelijk onderdeel van de Mugler herst/winter couture collection van 1995.

En dat Zendaya in zo'n stukje fashion-history mocht verschijnen, is best bijzonder. Uit de archieven van Mugler worden namelijk zelden outfits gehaald. Maar goed, wij snappen natuurlijk wel dat er voor Zendaya kunnen een uitzondering kon worden gemaakt.

De film

Zo'n futuristische, surreële look past in ieder geval perfect bij het thema van de film. Dune: Part Two is namelijk een sciencefiction film, die zich afspeelt op een verre planeet. Het vertelt het verhaal van Paul Atreides (Timothée Chalamet) die een verschrikkelijke toekomst probeert te voorkomen die alleen hij kan voorspellen. Terwijl hij wraak zoekt op de samenzweerders die zijn familie hebben vermoord, wordt hij tot het uiterste gedreven... Oh my!

Bron: W Magazine | Beeld: NL Beeld