Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh! Action heeft weer een pareltje voor interieurliefhebbers

Een échte must-have!

Inmiddels is het geen geheim meer: Action is the place to be voor low-budget woonitems die eruitzien alsof ze regelrecht uit een designfolder komen. En ook nu heeft de winkel weer iets geweldigs in het assortiment: een prachtig houten wandkastje!

Wandkast

Bijzettafeltje hier, vloerkleedje daar... Wij kunnen nooit genoeg krijgen van leuke woonaccessoires. Ben jij nou nog op zoek naar dat ene perfecte kastje voor in huis? We got you. Action verkoopt namelijk een mega stylish kastje dat in élk interieur geweldig staat. Of je hem nou neerzet in de hal, de slaapkamer, de woonkamer of de badkamer: dit kastje is een echte must.

@revivallifestylenl Vorige week vond ik dit kastje bij de Action. Geen idee waar ik ‘m in eetste instantie wilde neerzetten, maar zoals altijd.. vind ik er een plekje voor! Er zaten wel wat onzuiverheden op, maar goed.. het blijft dan ook een Action product. #fyp #fypシ #fypシ゚viral #interiortok #interieur #interiordecor #retrointerior #mybeigeinterior #sadbeige #woodinterior #interior #homedecor #interiorstyling #interieurstyling #interieurstylist #budgetinterieur #budgetinterior #budgetinteriorfinds ♬ Unwritten - Natasha Bedingfield

Het kastje wordt als bouwpakket geleverd. Maar, zoals je in de video kunt zien, zet je die binnen no-time in elkaar. Het resultaat mag er dan ook zeker zijn! De kast ziet eruit alsof je die kant-en-klaar bij een dure designerwinkel hebt gescoord. De planken hebben een ronde afwerking, en daarmee past 'ie perfect bij dé woontrend du moment: organische, ronde vormen zijn helemaal hip!

[gallery ids="562496,562499" link="none" size="large" td_select_gallery_slide="" td_gallery_title_input=""]

Varianten

Het kastje van de Action is beschikbaar in twee verschillende varianten: licht en donker hout. Je kunt dus zelf bepalen welke het beste in jouw interieur past! Door de neutrale uitstraling kun je hem bovendien helemaal naar smaak stylen. Kies bijvoorbeeld voor een paar mooie kaarsen en planten, een koffietafelboek of een tafellamp. The possibilities are endless!

De wandkast neemt niet te veel ruimte in, want hij heeft een afmeting van 80 x 30 x 79 cm. Toch kun je er superveel leuke decoraties op kwijt: elke plank van de kast heeft een maximale draagkracht van 8 kg! Het beste van allemaal? Voor dit pareltje betaal je slechts €16.95! Dat wordt héél snel rennen naar de winkel dus.

Bron: Action | Beeld: Action, Adobe Stock