Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Lifehack: met dit praktische telefoontasje raak je nooit meer iets kwijt

Alles binnen handbereik.

Ben jij ook zo klaar met die bodemloze handtassen waarin je altijd alles kwijt bent? Ga dan voor less is more, en kies voor een trendy telefoontasje! Met deze stylish lifesavers heb je al je essentials binnen handbereik – want laten we eerlijk zijn, meer hebben we vaak niet nodig. Compact, stijlvol en onwijs handig!

Back to the basics

Het leven kan hectisch zijn, maar je handtas hoeft dat niet te zijn. Tijd voor minder chaos en meer overzicht! Met een telefoontasje van Vilix hoef je nooit meer urenlang te zoeken naar die ene lipgloss of je huissleutels.

Dankzij slim ontworpen vakjes voor je telefoon, pasjes, en andere essentials, blijft alles op z’n plek. En het mooiste? Je hoeft niet meer met een zware tas te slepen die vol zit met handcrème, haarclips, een borstel en drie verschillende luchtjes die je toch nooit gebruikt.

Compact chic voor elk moment

Van een relaxte koffiedate tot een chic diner, een telefoontasje is jouw fashion partner-in-crime. Het past zich feilloos aan elke stijl en gelegenheid aan, terwijl het toch die kenmerkende klasse behoudt.

En zoals de grootste influencers laten zien, van de straten in New York tot aan de hotspots in Amsterdam: het telefoontasje is een item dat bij iedere outfit past – van casual jeans tot een sexy cocktail dress.

Geen telefoonstress

We’ve all been there. Je staat in de rij bij de kassa en wilt snel even contactloos betalen, maar je kunt je telefoon nergens vinden. De hele rij staart naar je terwijl je je tas doorzoekt. Zwetend, puffend, gestrest. Gelukkig kunnen dit soort situaties makkelijk voorkomen worden met een telefoontasje. Zo simpel is het!

En wat dacht je van de kosten voor het continu vervangen van het beschermende laagje op je iPhone? Zonde! Krassen door sleutels en rondslingerende muntjes in je tas zijn vanaf nu verleden tijd. Voortaan berg jij je telefoon op in een apart vakje zodat je geld bespaart op reparaties.

Vegan is the new black

Ja, je leest het goed: vegan tassen zijn helemaal in, en met een goede reden! Ze bieden alle glamour van leer, zonder de nadelen. Geen dierenleed, minder milieu-impact, maar nog steeds die high-end look. Plus, ze kunnen net zo lang meegaan als traditioneel leer, zonder schuldgevoel of een aanslag op je portemonnee.

Vergeet het achterhaalde idee dat vegan gelijkstaat aan minder luxe. Dankzij innovatieve materialen zoals gerecycled plastic, plantaardig leer, en zelfs geweven stoffen, zijn deze tassen een stuk milieuvriendelijker. En no worries, je hoeft geen doorgewinterde eco-warrior te zijn om deze switch te maken.

Vilix The Label: 100% veganistisch

Vilix zegt bye bye tegen dierenleed en hello gorgeous tegen 100% vegan tassen. Hun missie is om te bewijzen dat mode ethisch kan zijn, zonder in te leveren op stijl en kwaliteit. En het resultaat? Een collectie die net zo goed aanvoelt als dat ze eruitziet.

Naast telefoontasjes in verschillende designs en kleuren, biedt Vilix ook bag straps aan met trendy patronen en minimalistische sieraden die allemaal in het teken staan van liefde voor de planeet én voor jezelf. Ben jij er al uit welk telefoontasje jouw favoriet is?

Beeld: Vilix