Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Onverwachte gezinsuitbreiding voor B&B Vol Liefde-Joy en Daní

Aaahw!

We leerden Joy en Daní afgelopen zomer kennen in B&B Vol Liefde. Voor hen had het liefdesavontuur niet beter kunnen uitpakken, want ze leerden elkaar kennen op 'Mount Joy' in Spanje en zijn nog steeds happy together. Enne, deze week hebben ze onverwacht gezinsuitbreiding gekregen!

Joy en Daní

Wat voor Joy en Daní in B&B Vol Liefde begon als een spannend avontuur zonder verwachtingen, eindigde in een prachtig liefdesverhaal. Daní was de allerlaatste die een bezoekje bracht aan de Spaanse B&B van Joy. In de tussentijd had de casanova al meerdere dames ontvangen op Mount Joy, maar helaas allemaal zonder succes. Toen Daní binnenstapte veranderde het echter allemaal en binnen no-time vlogen de vonken ervan af.

Het is inmiddels een paar maanden later en de lovebirds zijn nog steeds heel gelukkig samen. Daní woont inmiddels in Spanje en samen zijn ze bezig om een camper op te knappen, waar ze mee willen rondreizen.

Op de oprit

Deze week is hun kleine gezinnetje onverwacht uitgebreid. Met een hondje! "Eergisteren stond deze cutiepie ineens op onze oprit.. thja die kan je natuurlijk niet laten liggen", schrijven ze op Instagram. Daarbij deelt het stel een te lieve foto met (en van) hun nieuwe viervoeter.

Het beestje was echter niet in topconditie toen hij bij Joy en Daní op de stoep verscheen. "Helemaal uitgehongerd en uitgedroogd.. Ik zal nooit snappen dat je een levend wezen zo aan zijn eigen lot over kan laten, neem dan alsjeblieft geen hond als je er niet voor kan zorgen!!" stellen ze. "Gelukkig gaat het nu een stukje beter met hem."

Snel verliefd

De twee hebben besloten om het beestje te houden, maar hebben nog wel een vraagstuk dat hun bezighoudt. "Nu nog een naam, wat vind jij een leuke naam?" vragen ze aan hun volgers. "Voor nu houden we deze scheet, want ja je raakt zo snel verliefd op ze.. 🥺 Wie niet?" We totally get that! 

Bron: Instagram @danizijlstra en @joyvanswieten | Beeld: NL Beeld