B&B Vol Liefde-Joy en Dani doen heel leuke oproep

Hoe leuk!

Door B&B Vol Liefde konden we niet alleen genieten van mooie liefdesverhalen, maar zagen we ook hoe het is om een B&B te runnen in het buitenland. Zie jij het daardoor wel zitten om een bed and breakfast te runnen? Dan hebben Joy en Dani iets heel leuks voor je!

Reizen

B&B Vol Liefde had voor Joy en Dani niet beter kunnen uitpakken. De twee vonden elkaar helemaal in het programma en zijn sindsdien dolgelukkig samen. Het stel heeft het plan om samen te gaan reizen en is druk bezig met het omtoveren van hun bus naar een camper.

Als de twee aan hun reis beginnen, moeten de B&B’s van Joy nog wel gerund worden. Joy en Dani doen daarom een heel leuke oproep op Instagram. “Help us out!”, beginnen de twee het bericht in hun stories. “We zijn opzoek naar een koppel dat voor langere tijd in ons huis wil verblijven en daarnaast financieel onafhankelijk is.”

Ook zal het stel de drie B&B’s van Joy gaan runnen. “In ruil daarvoor krijg je een onderkomen in Spanje en een auto. Lijkt jou dit interessant en ben je opzoek naar een leuke uitdaging in het zonnige Spanje? DM ons voor meer info ❤️.”

Oproep

Van bus naar camper

Joy en Dani zijn van plan om voor een langere periode te reizen en toveren daarom een bus om tot camper. De twee hadden al een camper waarmee ze rondreisden, maar die voldeed niet aan al hun wensen. “Ons andere campertje is net iets te klein om in te reizen met onze honden, dus vandaar de upgrade”, legde Joy destijds uit in zijn stories. Middels hun YouTube-kanaal houden Joy en Dani hun volgers op de hoogte van hoe de bus steeds meer op een camper begint te lijken.

Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws