Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeeh! Joe & the Juice komt met nieuw broodje

Wil je proeven!

Je kent Joe & the Juice misschien wel van populaire broodjes als de Tunacado of hun heerlijke en gezonde sapjes. Voor iedereen die fan is van hun broodjes, is er nu héél goed nieuws. De keten heeft het menu namelijk uitgebreid met een nieuw ontbijtbroodje. Enne, als we TikTok mogen geloven wil je dit as soon as possible proberen!

Joe & the Juice

Joe & the Juice werd opgericht door de Deense Kaspar Brasse, en heeft tegenwoordig vestigingen over heel de wereld. Het bedrijf staat bekend om meer dan alleen hun heerlijke assortiment aan gezonde sapjes, smoothiebowls en broodjes. Ook hun onmiskenbare sfeer en levendige ambiance is iets wat Joe & the Juice echt onderscheidt. Het draait hier namelijk niet alleen om eten en drinken; het draait om het creëren van een sociale ervaring waar mensen samenkomen, genieten en zich laten inspireren. En dat lukt volgens ons aardig, gezien de populariteit van de keten!

Nieuw broodje

Bij Joe & The Juice staat gezond én lekker eten en drinken centraal. Je kunt er heerlijke, versgeperste sappen halen en smoothies en shakes die je een ware boost geven. En laten we vooral ook de koffie niet vergeten! Maar waar het vandaag om draait, is het nieuwe broodje.

Je kent vast al de Tunacado en de Joe's Club, maar er is een nieuwe parel aan het menu toegevoegd: de Eggcado!

Op TikTok geven gebruikers massaal hun mening over het nieuwe broodje, en zij zijn super positief!

@the_recommendista will the #eggcado be the new viral #joeandthejuice sandwich?! #tunacado @joeandthejuice ? original sound - THE RECOMMENDISTA
@sophiegreene__ Actually really f-ing good #eggcado #joeandthejuice #tunacado #breakfastsandwich ? original sound - Sophie Greene

Positief ontvangen

Het ontbijtbroodje is een feestje op je bord en bevat een lekker eitje, romige avocado, tomaat, spinazie en een tikje sriracha voor de pit. Al deze ingrediënten vind je op een knapperige flaguette en je scoort 'm voor €8,20 bij Joe & the Juice.

Wij zijn in elk geval héél nieuwsgierig geworden en gaan het broodje binnenkort zeker proeven. Ga jij het nieuwe ontbijtbroodje ook proberen?

Bron: Kookfans, Beautify | Beeld: Instagram @joeandthejuice, Adobe Stock