Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeeh! Opnames tweede seizoen The Night Agent zijn gestart

Netflix deelt beelden vanaf de set.

Héél leuk nieuws voor fans van The Night Agent! Dat de populaire Netflix-serie een tweede seizoen krijgt, wisten we al een tijdje. Maar inmiddels zijn de opnames ook ein-de-lijk gestart. Exciting!  

Tweede seizoen in productie

The Night Agent stond al vanaf de release in de top tien van Netflix. Sterker nog, de serie stond zelfs op plek nummer één. Dat de serie enorm populair is, is ook Netflix niet ontgaan. De streamingdienst heeft maakte vorig jaar maart dan ook al bekend dat er een tweede seizoen komt. Yes!

We hebben even geduld moeten hebben – bijna een jaar om precies te zijn – maar de opnames zijn nu eindelijks van start gegaan. "THE NIGHT AGENT S2 is officieel in productie!" deelt Netflix vandaag enthousiast op Instagram. Daarbij delen ze een kiekje Gabriel Basso (Peter) op de set én een behind the scenes-video vanuit een helikopter.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Netflix US (@netflix)

The Night Agent

Mocht je de serie nog niet kennen, dan praten we je graag even bij. In The Night Agent volgen we Peter (gespeeld door Gabriel Basso) die als FBI-agent werkt in het Witte Huis. Daar draait hij nachtdienst voor een speciaal noodnummer die andere agenten kunnen bellen wanneer ze in nood zijn. De telefoon gaat eigenlijk nooit over, tot nu. Peter neemt op en komt terecht in een gevaarlijke samenzwering rond een mol in het Witte Huis.

Samen met Rose (die hij door middel van het telefoontje wist te redden) probeert hij de corruptie op te lossen terwijl ze op de vlucht zijn voor zo'n beetje heel Amerika.

Nog even geduld

Een enorm spannende serie dus, waar nog veeeeel meer over te vertellen valt. Het verhaal van Peter en Rose is nog lang niet klaar. "En dat allemaal dankzij één telefoontje... Er komt een tweede seizoen van The Night Agent! In 2024, alleen op Netflix", schreef de streamingsdienst vorig jaar al. Wanneer we de serie precies kunnen verwachten, is helaas nog niet bekend. Wel zullen we nog even geduld moeten hebben, aangezien de opnames nu in volle gang zijn. Maar één ding is zeker: dit jaar nog kunnen we genieten van het tweede seizoen. Can't wait! 

Bron: Instagram @netflix, Grazia archief | Beeld: Cr. Siviroon Srisuwan/Netflix