Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: RTL deelt eerste beelden van nieuw seizoen De Verraders

Dit keer niet met BN'ers, maar met onbekenden...

Het is bijna zover: een nieuw seizoen van De Verraders gaat volgende week van start! Dit keer is het een wel heel bijzondere editie, want er doen enkel 'onbekende' Nederlanders mee. RTL deelt nu de eerste beelden van dit nieuwe seizoen, en dat belooft weer enorm spannend te worden. We can't wait!

Gloednieuw seizoen

Het nieuwe seizoen van De Verraders zal binnenkort te zien zijn op RTL 4 en Videoland. In deze speciale editie zijn het geen BN’ers die strijden om de zilverschat, maar mensen die niet bekend zijn bij het grote publiek. Verder is het format gewoon hetzelfde, dus we kunnen ons weer verheugen op een heleboel drama, bondjes, leugens én verraad.

Presentator Tijl Beckand stelde eerder al dat de deelnemers van dit seizoen er heel anders in staan dan de BN'ers. "Normaal vragen we altijd mensen voor het programma en de eerlijkheid gebiedt te zeggen dat er dan altijd wel een paar bij zitten die zeggen: ik heb het nog nooit gezien, maar ik ben gevraagd, dus lachen en we zien wel", zei hij. "Maar nú gaan we het spel spelen met mensen die het programma al vanaf dag één volgen, fan zijn en het door en door kennen. Dat maakt het bijzonder. Voor deze mensen is het echt een once in a lifetime opportunity."

Sneak preview

De 22 deelnemers hebben allemaal verschillende leeftijden en komen van diverse achtergronden. Wel zo leuk, natuurlijk! Afgelopen weekend deelde RTL een voorproefje van het programma, waarin het kleurrijke gezelschap aan ons wordt voorgesteld. Enne, één ding lijken ze in ieder geval gemeen te hebben: de motivatie om te winnen!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

De Verraders

Even een kleine recap: wat staat de 22 kandidaten ook al weer te wachten? Nou, in De Verraders zullen zij de strijd aan gaan voor een grote stapel zilverstaven. Maar, er zit natuurlijk een addertje onder het gras: in hun midden zijn ook een aantal verraders! Aan de overige kandidaten (de 'getrouwen') de taak om hen te ontmaskeren. Dat moeten zij wel doen voor het te laat is, want elke nacht wordt één van de getrouwen 'vermoord' door de verraders...

Het nieuwe seizoen van De Verraders is vanaf 16 februari te zien op RTL 4 en Videoland.

Bron: RTL Boulevard, Instagram @rtl.nl | Beeld: Tom Cornelissen