Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh la la: Love Islands Nathalia heeft nieuwe lover

'Zo verliefd op jou', aldus de blondine.

Ze verliet Love Island met the one and only Job Stevens, maar kwam er in Nederland al vrij snel achter dat deze relatie toch niet voor haar was. Maarre, gelukkig heeft Love Islands Nathalia nu dan toch de love of her life gevonden, zo hebben we recent op TikTok gezien.

Nieuwe lover

Hoewel Nathalia in de Love Island-villa geen prins op het witte paard vond, weet ze dat in Nederland wél te vinden. Want wat blijkt? Haar nieuwe lover Midas pronkt maar al te graag met zijn vriendin! Op TikTok zien we dan ook een té schattige video voorbij komen van het happy couple. Aaahw!

@midasdelangee I love you❤️ @NATHALIA BOUWHUIS #foryou #fy #CapCut ♬ origineel geluid - Midasdelange

"I love you❤️", laat Midas weten in de caption. Enne, Nathalia herself kan het dan ook niet laten om op de video te reageren. "Zo verliefd op jou", schrijft ze onder de video. Als we even verder scrollen op het TikTok-account van Midas, zien we nóg een te lieve video van de twee. Ook daar reageert Nathalia vol liefde op met: "Love u the most👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏼💕💕💕" Aahw!

Love Island

Hoewel Job en Nathalia duidelijk van elkaar aan het genieten waren in de Love Island-villa – met de final date als hoogtepunt – heeft het koppel niet de finale gehaald. Toch probeerden ze hun liefdesavontuur verder voort te zetten buiten de villa, maar helaas lag er geen lang en gelukkig samenzijn in het verschiet. Op Instagram Stories delen Job en Nathalia het verdrietige nieuws dat ze als vrienden verder gaan.

“Dag allemaal ❤️ Bij deze willen Nathalia en ik laten weten dat het tussen ons helaas niets meer geworden is dan vriendschap”, begint Job zijn bericht. “Na ons avontuur op Love Island hebben we het daten doorgepakt in Nederland. We hebben het erg gezellig gehad, maar helaas zijn we er samen achter gekomen dat er niet meerdere verliefde gevoelens zijn. Heel veel liefs Job en Nathalia.”

Bron: Fem-Fem, Grazia archief | Beeld: NL Beeld