Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Verliefd op Bali nu te zien in de bioscoop

Wij regelen meteen een bioscoopkaartje!

Castpresentatie Verliefd op Bali

Jawel, nadat we konden genieten van Verliefd op Ibiza en Verliefd op Cuba is er opnieuw een Verliefd Op-film gemaakt. Vanaf vandaag kun je genieten van de romcom Verliefd op Bali!

Verliefd op Bali

In Verliefd op Bali gaat influencer Jenny samen met haar moeder en zus naar Bali om het as van hun overleden Indische oma uit te strooien. De dames zijn ontzettend verschillend en komen ieder dan ook met hun eigen motivatie en vragen naar het eiland. Zo probeert Jenny haar carrière te redden, wil Dewi vooral meer weten over haar roots en hoopt Cornelie dat de reis ervoor zorgt dat zij en haar dochters weer hechter worden. Ook krijgen ze allemaal een love interest.

Net als voorgangers Verliefd op Ibiza en Verliefd op Cuba heeft Verliefd op Bali een sterrencast. Zo schitteren onder anderen Anouk MaasJim BakkumEdwin Jonker, Soy KroonNadja HüpscherTara HethariaMingus DageletWieteke van Dort en Juultje Tieleman in de film. Ook is de derde Verliefd Op-film weer geregisseerd door romkom-koning Johan Nijenhuis.

Verliefd op Bali is vanaf vandaag tijdens de ladies night in diverse bioscopen in heel het land te zien. Vanaf morgen is de film volop op het witte doek te bekijken.

Titelsong

Niemand minder dan Bibi Breijman mocht de gelijknamige titelsong van de film voor haar rekening nemen. Door haar zwangerschapsmisselijkheid was het echter afwachten of ze afgelopen zaterdag bij de première van de film kon zijn.

Gelukkig voelde ze zich zaterdag goed genoeg om naar de première te gaan en vertelde ze RTL Boulevard dat het inmiddels een stuk beter met haar gaat.  “Ik had nooit gedacht dat ik hier kon staan vandaag”, vertelt Bibi. “Het was niet een makkelijke periode, maar je weet wel waar je het voor doet en je krijgt superveel steun”, legt ze uit.

Beeld: NL Beeld