Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh my! Farja Farvardin deelt oude single van hemzelf

Een echte banger als je het ons vraagt!

In de podcast Grabbel en Gebabbel van Channah Koerten en Farja Farvardin praten de twee over alles wat er in hun leven gebeurt. Ook gaan ze soms even terug in de tijd. Zo ook in de meest recente podcast-aflevering, waar Farja ineens een oude single van hemzelf laat horen.

Eigen nummer opnemen

In de podcast onthult Channah dat ze ooit weleens een nummer heeft opgenomen. Helaas weet ze zelf niet meer zo goed hoe deze ging, maar that's okay!

Ook Farja onthult dan dat hij ooit eens een single heeft opgenomen. "Ik heb ook een keer een single gemaakt. Het is zó cringe. En als je de tekst luistert ga je he-le-maal stuk", vertelt hij dan.

Kerst single

Maar wat de luisteraars niet hadden verwacht, was dat Farja een deel van het nummer ook liet horen in de podcast. Enne, he was totally right! Zo horen we: "Het is de mooiste tijd van het jaar, kerstfeest we komen weer bij elkaar. Nu wil ik heel graag maar één cadeau, maar is hij eigenlijk homo? Iedereen ziet ons graag met z'n twee, deze kerst wil ik alleen René (oud-collega RUMAG, red.). Schat je ontkent, maar doe niet zo flauw. Deze feestdagen ben ik met jou." Ha!

En voor de nieuwsgierige aagjes onder ons, de single is gewoon nog steeds te beluisteren op YouTube! Check 'm hieronder:

9K views

"Nou, ik vond het hilarisch", vervolgt Farja. "Volgens mij heeft het nummer echt negenduizend weergaven op YouTube, totáál niet goed ontvangen", lacht hij dan. "Maar dat was mijn grote droom. Om een eigen nummer op te nemen. En het is gelukt." True that! You go, Farja!

Bron: Grabbel en Gebabbel | Beeld: NL Beeld, YouTube