Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Deze Temptation Island-deelneemster is Playmate van het Jaar

De Playmate a.k.a. ex-verleidster had nooit gerekend op de overwinning.

Al eerder ging Temptation Island-verleidster Nena Vlaar uit de kleren voor de Playboy, maar ook Temptation Islands Veerle Vlemmix heeft al eens eerder mogen shinen op de cover van de Playboy. Enne, voor die laatste naam is er nu goed nieuws! Veerle is namelijk bekroond tot Playmate 2024.

Veerle Vlemmix Playmate van het Jaar

"Veerle, die in 2022 als verleidster meedeed aan Temptation Island, had totaal niet gerekend op de overwinning", aldus Playboy. "Ze is net begonnen aan een reis van drie maanden door Latijns-Amerika. Vanuit Panama reageert ze opgetogen op het nieuws dat ze een nieuwe Playboy-covershoot heeft gewonnen, die zal plaatsvinden nadat ze terugkeert van haar reis. Dat komt niet slecht uit – kan ik hier mooi bijbruinen."

"De 29-jarige Amsterdamse won de verkiezing verrassend voor de Oekraïense favoriet Julia Yarashenko, die haar 1,2 miljoen Instagram-volgers opriep op haar te stemmen", zo is er verder te lezen in de verklaring van Playboy.

Voor het eerst naakt in de Playboy

De beauty komt oorspronkelijk uit Geldrop, een klein dorpje in Brabant. Na een studie aan de European Fashion Business School ging ze aan de slag als inkoper in de interieurbranche, waarvoor ze vaak reist, voornamelijk naar Azië. Daarnaast werkt ze ook nog eens als model, waar ze in de Playboy voor het eerst naakt poseerde.

Temptation Island

Hoewel Veerle zich nu ook Playmate 2024 mag noemen, zullen velen haar vooral kennen door haar deelname aan Temptation Island. Hoewel ze openstond voor de liefde, vond ze die niet. “Die kans is zo klein. Je zit daar met twaalf meiden en vier mannen, die ook nog eens bezet zijn. Er was wel één man die interesse in me had. Die ontliep mij expres, zodat-ie niet in de verleiding zou komen. Er is ook niks gebeurd, echt niet!”

Bron: Panorama, Grazia archief | Beeld: