Dit zijn de beauty favorites van Imen Dirie

We nemen een kijkje in het beautykastje van Imen Dirie!

Elke maand neemt Grazia een kijkje in het badkamerkastje van een beautyfanaat. Dit keer de favorieten van model Imen Dirie, bekend van Love Island.

1. Eye-tastic

“Je hoeft echt geen make-up-artist te zijn om een scherpe, strakke eyeliner te kunnen zetten. Het enige wat je nodig hebt, is deze liquid eyeliner van Charlotte Tilbury. Geloof me, deze is fantastisch. Makkelijk aan te brengen en hij blijft heel lang mooi zitten. Toen ik in de villa zat, heb ik hem aan alle meiden uitgeleend. Ze hebben ‘m daarna meteen allemaal gekocht.”

The Feline Flick, in black €30 Charlotte Tilbury.

2. Skincare-topper

“Vroeger had ik een hel van een huid, mijn rug zat onder de puistjes. Daarom ben ik me flink gaan verdiepen in skincare. Doordat ik nu trouw smeer met crèmes en mijn huid goed reinig, is mijn huid er erg op vooruit gegaan. Als ik dat niet zou doen, wordt mijn huid direct weer een ramp. Een van mijn nieuwste toppers is dit serum. De rode kleur is te leuk en hij geeft je huid een hydratatieboost. Ik gebruik ‘m vaak als ik slecht heb geslapen. Dan ziet mijn huid er grauwer uit, maar een paar pompjes van dit serum en hij straalt weer.”

Soothing & Barrier Support Serum €20,40 (30 ml) The Ordinary.

3. Wonderpoeder

“Veel make-up draag ik niet. Alleen als ik een feestje heb of een event, dan vind ik het leuk om lekker uit te pakken. Dit poeder van Laura Mercier is populair onder de celebs en ik ben ook hooked. Ik weet niet wat ze erin hebben gestopt, maar hij doet gewoon wonderen. Alsof je er een filter overheen aan brengt. Het matteert, maar geeft ook een subtiele glans. Je krijgt er een hele frisse look van. En natuurlijk het belangrijkst: je ziet ‘m niet zitten.”

Translucent setting powder, in medium deep €48,50 Laura Mercier.

4. Cleanse it

“Van de zomer kwam ik terug van Suriname en toen had ik last van puistjes op mijn voorhoofd. De schoonheidsspecialiste waar ik regelmatig kom, heeft me deze cleanser aangeraden. En echt, dit is een top reiniger! De puistjes waren zo weer weg. Het is een foam en hij is héérlijk. Het lijkt alsof je een moisturizer aanbrengt en daarna was je ’t er weer af met water. Mijn huid is daarna ultrazacht.”

Ultimate Clean Cleanser €49 (200 ml) Craith Lab.

5. Bye bye kringen

“Ik heb snel last van donkere kringen onder mijn ogen, dan gebruik ik graag deze oogcrème. De kringen worden er minder zichtbaar door, hij hydrateert goed en maakt m’n huid lekker zacht. Daarna breng ik een concealer van Nars aan en dan zie je er helemaal niets meer van.”

Crystal Retinal Ceramide Eye 3, €53 (15 ml) Medik8.

Tekst: Babette Dessing | Beeld: Jasper Suyk/Rob Jacobs

Laatste nieuws