Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Maria Tailor over mogelijk vertrek Susanna Klibansky in RHOAMS: 'Heel jammer'

'Zij hoort wat mij betreft echt bij ons'

Nu het tweede seizoen van The Real Housewives of Amsterdam is afgelopen, blijft de geruchtenmolen overuren draaien over een derde seizoen. Want: is Susanna Klibansky ook in seizoen drie te zien? Dat is en blijft nog even de vraag. Housewife Maria Tailor zou het in ieder geval heel erg jammer vinden als ze er niet meer bij is, zo vertelt ze aan RTL Boulevard.

Derde seizoen

In gesprek met De Telegraaf vertelde Susanna recent dat ze nog niet zeker wist of ze nog terug is te zien in een nieuw seizoen van The Real Housewives of Amsterdam. "Ik denk het niet", onthulde ze zelfs. "Ik ben namelijk niet per se trots op wat ik laat zien in The Housewives, omdat mijn talent niet echt naar voren komt. Daarnaast weet ik ook niet of ik nog iets extra's kan toevoegen. In de serie ligt de focus vooral op drama, en dat is niet mijn ding. Ik houd niet van ruziemaken."

Maria Tailor

Maarre, wat vinden de andere housewives van een mogelijk vertrek van Susanna? Daar is Maria heel erg duidelijk in. "Ik vind het jammer, want ik heb gelezen dat ze niet meer mee wil doen. Ik vind dat écht heel jammer", laat ze weten. "Ik hoop dat ze zich nog bedenkt. En ik hoop dat ze dan toch nog een nieuw seizoen zou willen maken."

Echter, heeft Susanna herself nog niet bevestigd dat ze niet meer te zien gaat zijn, zo onthult Maria. "Nee, ik zag het in De Telegraaf." Alhoewel, het nieuws niet per se als een verrassing kwam. "Ze heeft mij wel verteld dat ze twijfelde, ja. En dat vond ik jammer. Zij hoort wat mij betreft echt bij ons." True that! Het is én blijft dus nog steeds de vraag of we Susanna terug gaan zien in een nieuw seizoen van The Real Housewives of Amsterdam. Fingers crossed!

Bron: Instagram @rtlboulevard, De Telegraaf | Beeld: Mark Engelen/Rob Jacobs