Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Bibi Breijman geeft update over extreme zwangerschapsmisselijkheid: 'Gaat stukken beter'

'Het was niet een makkelijke periode, maar je weet wel waar je het voor doet'

Castpresentatie Verliefd op Bali

Een aantal maanden geleden maakte Bibi Breijman bekend dat ze in verwachting is van haar derde spruit samen met partner Waylon. Toch ging dat deze keer niet over rozen. Zo heeft ze ook deze zwangerschap erg veel last van extreme zwangerschapsmisselijkheid. Maarre, gelukkig gaat het op dit moment een stuk beter met de zangeres.

Premiere

Afgelopen weekend was het tijd voor de première van de Nederlandse film Verliefd op Bali. Bibi herself zingt voor deze film de titelsong, waardoor ook zij aan het schitteren was op de rode loper.

Door Bibi haar zwangerschapsmisselijkheid was het voor velen dan ook een verrassing dat ze aanwezig was op het event. Echter, heeft ze daar een hele duidelijk uitleg voor, zo vertelde ze aan RTL Boulevard.

Geen makkelijke periode

Zo gaat het naar eigen zeggen 'stukken beter' met de mommy to be. "Ik had nooit gedacht dat ik hier kon staan vandaag", vertelt Bibi. "Het was niet een makkelijke periode, maar je weet wel waar je het voor doet en je krijgt superveel steun", legt ze uit. Ook voor de mensen om haar heen was het moeilijk om Bibi zo te zien, zo vertelt partner Waylon. "Het is verschrikkelijk om daarnaast te staan en dat te zien, omdat je echt niks kan doen behalve waar zij om vraagt. Het is pas net weer omgedraaid. Acht, negen weken lang ben je in een soort van rush."

HG

Zowel tijdens de zwangerschap van dochtertje Teddy als die van babyboy Chester, had Bibi last van hyperemesis gravidarum (HG), oftewel extreme misselijkheid. Hier werd ze zelfs meerdere keren voor opgenomen in het ziekenhuis. Helaas was dit ook nu weer aan de orde en moest Bibi naar het ziekenhuis. Laten we in ieder geval hopen dat het nu alleen nog maar de goede kant op gaat, zodat Bibi optimaal kan gaan genieten van haar derde zwangerschap!

Bron: RTL Boulevard, Grazia archief | Beeld: NL Beeld

Showbizz
  • AMSTERDAM, 26-04-2023, Hotel Jakarta Castpresentatie Verliefd op Bali in Hotel Jakarta , Amsterdam Verliefd op Bali gaat over een vrouw die hoopt dat een reis naar Bali haar volwassen dochters dichter bij elkaar zal brengen FOTO: Brunopress/Patrick van Emst Op de foto: Bibi Breijman