Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Leslie Keijzer stapt ondanks angst vliegtuig in: 'Wie had dat ooit gedacht'

'Ik ben trots dat we hier kunnen zijn!'

Premiere De Grote Sinterklaasfilm - Gespuis in de speelgoedkluis

Echte Gooische Moeder Leslie Keijzer is doodsbang om te vliegen. Vorig jaar overwinde ze haar vliegangst voor het eerst door naar Ibiza te vliegen en ook deze keer is het Leslie gelukt om op te stijgen. Ze is namelijk met haar gezin naar Zanzibar gevlogen voor een welverdiende vakantie.

Angst overwonnen

in Echte Gooische Moeders hebben we Leslie zo vaak zien proberen in het vliegtuig te stappen. Keer op keer won de angst het van de wilskracht, maar uiteindelijk lukte het, en vloog ze naar Ibiza. Die positieve ervaring heeft erin geresulteerd dat ze nu meteen een stuk verder durft te vliegen. Onlangs stapte ze op een vlucht naar Zanzibar, die maar liefst negen uur duurde. Op Instagram deelt Leslie hoe dat eraantoe ging.

Lange vlucht

"Ik ben trots dat we hier kunnen zijn! Wie had dat ooit gedacht: lees 9 uur lang in een vliegtuig", schrijft Leslie bij een reeks foto's van tijdens de vlucht. Ze is blij dat ze het weer heeft gedaan, al was dat niet zonder de nodige middelen. "Leve de slaappillen en alcohol", grapt ze. Hoewel zij en de kinderen veel hebben geslapen, is de reis niet helemaal vlekkeloos verlopen.

Ze vlogen af en toe door onstuimige lucht, en dat was te merken in het vliegtuig. Gelukkig had Leslie daar een prima oplossing voor. "Als er turbulentie was, deed ik alsof ik een safari aan het rijden was met Moises (haar zoon, red.)", stelt ze.

Gelukkig is het gezin heelhuids aangekomen op Zanzibar en genieten ze nu al een week van al het moois dat de tropische bestemming te bieden heeft. "We zijn zo aan het genieten! Dat gun ik niet zozeer mijzelf, maar vooral mijn drie mannen", aldus Leslie. "Eindelijk staan zij op de eerste plaats in plaats van altijd rekening moeten houden met mij."

Bron: Beau Monde, RTL Boulevard, Instagram @leslie_keijzer | Beeld: NL Beeld, Instagram @leslie_keijzer

Showbizz
  • 02-10-2022. Amsterdam, NLD. Premiere van De Grote Sinterklaasfilm - Gespuis in de speelgoedkluis. Fotograaf: BrunoPress/David Heukers