Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Flemming: ‘Ik ben nu gelukkig in de liefde’

Aahw!

Flemming scoort hit na hit en staat aan de start van een uitverkochte clubtour. Logisch dat het vooral over muziek gaat bij de zanger, maar hoe zit het eigenlijk met zijn liefdesleven? In de nieuwste Grazia doet hij een boekje open.

Hitmachine

We kunnen Flemming inmiddels een heuse hitmachine noemen. Nadat hij doorbrak met het nummer Amsterdam heeft hij flink doorgepakt. Inmiddels heeft de zanger een enorme fanbase opgebouwd en is hij niet meer weg te denken uit de Nederlandse hitlijsten. Onlangs stond hij nog twee keer in AFAS Live met zijn eigen show, binnenkort start zijn uitverkochte clubtour én momenteel staat hij veertien keer in Ahoy Rotterdam met De Vrienden van Amstel Live. Heeft Flemming met zo'n druk leven eigenlijk nog wel tijd voor de liefde?

Tinder of kroeg?

In de nieuwste Grazia leggen we Flemming een aantal pittige dilemma's voor. Zo vroegen we hem: de ware ontmoeten in de kroeg of via Tinder? "In de kroeg", zegt hij zonder twijfel. "Ik heb vroeger wel even Tinder gehad, maar vind het leuker om iemand in het echt tegen te komen. Dat is veel persoonlijker", legt hij uit. "Ik ben best sociaal en kan makkelijk een gesprek starten met iemand." Wat zijn tactiek is? "Die heb ik niet, gewoon jezelf zijn." Hear, hear! 

Romantiek in Den Bosch

Maarre, hoe zit het nu eigenlijk op liefdesgebied bij de Brabantse zanger? "Ik ben nu gelukkig in de liefde", deelt Flemming. "Dan kan ik romantisch zijn. Dat zit ’m vooral in de kleine dingen", vertelt hij. "Afgelopen zomer nam ik haar mee voor een picknick aan de Zuidwal in Den Bosch. Daar heb je een heel mooi uitzicht.” Te lief!

Alle dilemma's met Flemming lees je in de nieuwste Grazia, nu in de winkel! 

Tekst: Rosa Lee Szarzynski | Beeld: Roger Neve