Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Fajah Lourens voorlopig geen behoefte aan relatie

'Een man in mijn leven betekent nu eenmaal onrust'

Dutch Lion Awards 2023

Na haar Killerbody-bestsellers heeft Fajah Lourens nu Killermindset uit én de nieuwe podcastserie Fajah Onderzoekt: verslavingen. De onderneemster zit niet bepaald stil en vertelt in de nieuwste Grazia dat ze het momenteel te druk heeft voor een relatie en behoefte heeft aan rust.

De liefde

Fajah is inmiddels weer een tijdje single. Iets waar ze helemaal oké mee is. "Voor mijn laatste relatie was ik een half jaar alleen en wilde eigenlijk een jaar single zijn", deelt ze in de nieuwste Grazia.

"Nu verbind ik daar geen tijd meer aan, en heb ik vooral behoefte aan rust. En een man in mijn leven betekent nu eenmaal onrust. Bovendien heb ik het op dit moment te druk en wil ik mijn tijd verdelen over mijn kinderen, mijn kleinkind en mijn Spanje-droom."

Reacties Fajah Onderzoekt

Fajah is onder meer druk met haar podcast. In zowel het eerste als tweede seizoen van de podcast Fajah Onderzoekt is de actrice altijd heel open en ook in haar boeken is ze erg openhartig. Dit levert haar regelmatig mooie reacties van luisteraars en lezers op.

"Van koppels die weer écht met elkaar in gesprek gaan over de liefde tot mensen met verslavingsproblemen die elkaar bij de live-opnames van mijn nieuwste podcast hebben gevonden en steunen. Maar bijvoorbeeld ook Koen Pieter van Dijk – een van mijn andere gasten – die vertelde dat hij mijn podcast met psycholoog Martin Appelo super interessant vond en dat er bij hem echt kwartjes vielen. Heel bijzonder om te merken dat ik mensen op deze manier kan helpen. Daar doe ik het voor!”

In de nieuwste Grazia vertelt Fajah meer over haar nieuwe boek Killermindset, eyeopeners en aangeleerde patronen. Nu in de winkel. 

Tekst: Kim Buitenhuis | Beeld: NL Beeld