Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dít is de nieuwe lover van Vivian Hoorn

Oeh la la!

Nederlandse galapremiere Disney-klassieker Lion King

Vorig jaar verbraken Vivian Hoorn en Rien hun relatie. Inmiddels is er veel gebeurd – Rien is de nieuwe Bachelor – en zijn de twee beiden verder gegaan met hun leven. Sterker nog, Vivian zou weer gelukkig zijn in de liefde!

Ex-vriend

Begin deze maand werd bekend dat niemand minder dan Rien – ofwel Vivians ex – de nieuwe Bachelor is. Of nou ja, één van de Bachelors dan, want dit seizoen zijn er maar liefst twee mannen die het avontuur aangaan. Vivian en Rien waren sinds 2017 bij elkaar, maar vorig jaar kwam er een einde aan hun sprookje. “Ik had mijn trouwjurk al uitgezocht zonder verloofd te zijn, en het lijstje kindernamen lag al klaar”, aldus Vivian vorig jaar in haar column voor Vogue.

“Ik vertrouw erop dat het universum een bijzonder plan voor mij heeft. En hoewel ik elke dag een traan om de situatie laat, lach ik ook met meer intensiteit, en ben ik nog dankbaarder als ik me gelukkig voel.”

Nieuwe vriend

Inmiddels heeft cupido weer raak geschoten en zou Vivian samen zijn met de knappe Sidney de Boer. Sidney plaatste gisteren een foto met Vivian (inclusief hartje in de caption) op zijn Instagram, maar die konden we helaas niet zien omdat hij een privé-account heeft.

Sidney heeft een eigen tennisschool in Amsterdam en Amstelveen en op het Instagrama-account van zijn bedrijf konden we wél een kiekje van hem vinden. Hij is de tweede van links op de foto. Oeh!

Vivian heeft zelf nog niks over haar nieuwe vlam op Instagram gedeeld. To be continued!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: NL Beeld, Instagram

Showbizz
  • NLD/Amsterdam/20190715 - Nederlandse galapremiere Disney-klassieker Lion King, bij pathe Tuschinski. Op de foto: Isaya Elais, Rianne Meijer, Vivian Hoorn