Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Jacomien reageert op kritiek omtrent deelname EMIDJ

'Ik vind het allemaal heel cru overkomen.'

Jacomien is een van de dames die dit seizoen in Echte Meisjes in de Jungle te zien is. De Urk-ster is nog altijd in de race om als winnaar uit de bus te komen. Toch vragen veel van haar volgers zich af waarom ze meedoet aan het programma. Jacomien snapt alle kritiek niet en besloot dit weekend op haar Instagram te reageren.

Kritiek

Jacomien heeft voor EMIDJ haar geliefde woonplaats Urk tijdelijk moeten verlaten. Haar volgers hadden niet verwacht om Jacomien in het nieuwe seizoen te zien. Zo kreeg de blondine talloze opmerkingen naar haar hoofd geslingerd. "Echt niks voor haar. Wat dom dat zij dat doet. Wat heeft zij daar te zoeken? Ze doet alles voor het geld. Zonde Jacomien.”

Zelf snapt Jacomien niet dat mensen kritiek hebben op haar deelname. "Ik vind het allemaal heel cru overkomen, want hoezo is het niks voor mij? Waarom is het dom dat ik dit doe? Wat ik daar te zoeken heb? Alles voor geld doen? En hoezo zonde?"

Avontuur

Ze besluit te reageren op de kritiek. "Ten eerste is het leven een avontuur en ik ben er niet vies van om andere delen van de wereld te zien", schrijft ze op haar Instagram. "En daarnaast is dit een kans die niet veel mensen krijgen. Met zo’n leuke groep mensen naar Suriname. Nieuwe vriendinnen maken. Verhalen voor later in het verzorgingstehuis als we oud en verrimpeld zijn. Toen ik hiervoor werd benaderd ging dat natuurlijk niet over een nacht ijs. Daar heb ik eerst over nagedacht. Ik heb het met mijn kinderen besproken. Met mijn moeder. En toen uiteindelijk alle neuzen goed stonden heb ik ermee ingestemd."

Ze vervolgt dat ze absoluut geen spijt heeft. "Absoluut niet. Het was lachen het was huilen. Het was een lat voor jezelf leggen en jezelf uitdagen. Misschien ben ik er zelfs door gegroeid? En ja dat die meiden af en toe zo vloeken. Dat hoeft van mij niet. Maar het was dan even bespreekbaar gemaakt en dan zeiden ze ook sorry we letten erop of zeiden van curry of potverdikkie 🤣"

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door JACOMIEN (@jacomien_urk)

Jacomien eindigt haar bericht met: "Maar mijn echte meisjes avontuur was heel bijzonder. En hoe het gaat eindigen? Dat gaan jullie allemaal zien (..) Mijn leven. Mijn keuzes. Mijn avontuur. En mijn nieuwe vriendinnen 😉" You go, Jacomien!

Bron: Love & Reality | Beeld: Videoland (Jasper Suyk/Rob Jacobs)