Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Jeugdsentiment: Selena Gomez speelt in vervolg Wizard of Waverly Place

De actrice is ook betrokken bij de productie.

Oeh: de Disney-serie 'Wizards of Waverly Place' die vanaf 2007 op Disney Channel werd uitgezonden, krijgt een vervolg. Enne, er is nog meer goed nieuws: ook Selena Gomez, die de rol van Alex Russo vertolkte in de serie, is betrokken bij de productie van de nieuwe afleveringen. Hoe leuk!

Wizards of Waverly Place

Wizards of Waverly Place: je hebt er vast wel eens een aflevering van voorbij zien komen. De tienerserie werd vanaf 2007 uitgezonden op Disney Channel en telde vier seizoenen. Wizards of Waverly Place draaide om de familie Russo en dan vooral om de kinderen Justin, Alex en Max. In eerste instantie lijken zij normale tieners, maar ze dragen alle drie één geheim met zich mee: ze hebben namelijk magische krachten.

De bijzondere eigenschap om te kunnen toveren, hebben ze van hun vader. Hij heeft zijn krachten echter vrijwillig opgegeven, omdat hij wilde trouwen met iemand zonder magische krachten. In de serie zien we dat de jonge Alex nog niet zoveel controle heeft over haar magie, waardoor ze regelmatig in de problemen komt.

Pilot

Selena produceert het vervolg op de tienerserie samen met David Henrie, hij speelt in de serie haar oudere broer Justin. We zullen de actrice in ieder geval terug zien in de pilot die voor Disney Channel wordt gemaakt. Ze zal te zien zijn als Alex Russo, de rol die ze ook in de originele Wizards of Waverly Place vertolkte. David gaan we in de hele reeks terugzien als zijn oud-personage Justin Russo. Andere acteurs die we in de tienerserie tegen gaan komen zijn Janice LeAnn Brown, Alkaio Thiele en Mimi Gianopulos.

Liever acteren

Hoewel de zangeres meerdere albums heeft opgenomen en verschillende keren op tour is gegaan voor haar muziek, geeft Selena toch echt de voorkeur aan acteren. Disney bood haar destijds, naar aanleiding van het inzingen van het themalied van Wizards of Waverly Place, aan om een album op te nemen. Toen was ze zich er natuurlijk van bewust dat ze dit met geen mogelijkheid af kon slaan, maar stiekem ligt haar ambitie dus niet bij het zingen. In de podcast SmartLess vertelde ze dat ze – in plaats van zingen – veel liever het acteren weer oppakt. Enne, die wens wordt nu dus werkelijkheid!

Bron: RTL Nieuws, Grazia archief | Beeld: NL Beeld