Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hilarisch! Iris Rulkens imiteert EMIDJ-meiden

😅

Uitreiking van de Dutch Reality Awards 2023

Het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle is in volle gang en we krijgen steeds meer hilarische fragmenten van de meiden te zien. Die fragmenten zijn ook imitatiequeen Iris Rulkens niet ontgaan, want ze heeft weer een hilarische video online gezet waarin ze de dames imiteert.

Imiteren

Iris Rulkens werkt als presentatrice en is te vinden in het theater, maar heeft ook van imiteren haar beroep gemaakt. Programma’s waarin allerlei verschillende types voorbijkomen zijn voor haar de perfecte handvaten voor steengoede imitaties – en daar is Echte Meisjes in de Jungle een goed voorbeeld van.

Deze week plaatste Iris weer een spot on video op haar Instagram en TikTok waarin ze een deel van de EMIDJ-deelnemers nadeed. Enne, als je het beeld er niet bij zou zien, zou je niet eens weten dat het eigenlijk Iris is in de video! Ze begint met het imiteren van Shirley, gevolgd door een imitatie van Louisa. Daarna is Kelly de pineut en ook Famke, Esmee en Shanta worden enorm goed nagedaan door Iris.

Reacties

De jungle-meiden kunnen zelf in ieder geval wel lachen om de imitaties van Iris. "😂😂😂😂❤️", schrijft Shirley. En: "Whahaha😂", reageert Kelly. Iemand anders schrijft: "Hahahahahaha Shanta is on point 😂😂😂😂"

In de caption schrijf Iris dat dit deel 1 is, dus we verwachten dat ze ook nog een video gaat maken waarin ze de andere meiden imiteert. We can't wait!

Echte Meisjes in de Jungle is iedere maandag op Videoland te zien.

Bron: Instagram @irisrulkens | Beeld: NL Beeld

Showbizz
  • NLD/Hilversum/20231201 - Uitreiking van de Dutch Reality Awards 2023 Fotograaf: NL Beeld / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Iris Rulkens