Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Louisa Janssen over EMIDJ-deelname: ‘Zonder Michella had ik niet nog een keer meegedaan’

'Zonder Michella had ik me heel eenzaam en alleen gevoeld'

Michella Kox en Louisa Janssen zijn allebei opnieuw te zien in Echte Meisjes in de Jungle. Louisa wilde dolgraag nog een keer meedoen aan het programma, maar deelt met Grazia dat ze dat alleen wilde doen als Michella ook meedeed.

Deelname

In het vorige seizoen van Echte Meisjes in de Jungle moest Louisa naar aanleiding van een voorval met Esmee vroegtijdig naar huis. Destijds baalde ze als een stekker en gaf ze aan, dat ze best nog eens mee zou willen doen aan EMIDJ. Toen ze opnieuw werd gevraagd om mee te doen aan het programma, was ze dan ook meteen enthousiast. “Ja, eigenlijk wel”, deelt Louisa als we met haar bellen. “Maar ik had wel zoiets van: mag ik het programma dit keer dan wel afmaken? Toch was ik meteen enthousiast, want ik hou wel van avontuur.”

Ook ging Louisa meteen met bestie Michella in gesprek. “Ik wist dat zij ook weer was benaderd en als zij niet mee zou doen, zou ik het ook niet hebben gedaan”, biecht ze op. “Ik had het niet zonder Michella willen doen. Ik denk dat ik me dan heel eenzaam en alleen had gevoeld in de jungle.”

Samen doen

“Zoals je in de afleveringen kunt zien, doe ik niemand kwaad. Ook toen ik nog niks tegen iemand had gezegd, hadden de dames al meteen een oordeel over me. Dan vinden ze me een halve kerel of een boer… Ik denk dat het dan (alleen, red.) helemaal mis zou zijn gegaan.”

Louisa wilde daarom alleen het EMIDJ-avontuur aangaan als ze een vriendin bij zich had. “Daar voelde ik me veel zekerder bij. Mies en ik hebben veel over onze deelname gepraat en we zeiden tegen elkaar: ‘We doen het samen, of we doen het niet.’" Aha!

Beeld: Dutch Reality Awards